8.1.11

i'm so sickMaailman epäonnistunein leffareissu Helsinkiin, hikistä kebabia ja maailman surkein ilta. Onneksi meininki on nyt parantunut päivä päivältä ja eilen oli mukava, ONNISTUNUT leffa-ilta niinkin pienessä elokuvateatterissa kuin Hyvinkään Juliassa. Veijarit oli ihan jees, Leppilampi on niiiiin ihana!

Viikon taustabiisit ovat seuraavanlaiset,

Bullet for my valentine - Your betrayal
Taking Back Sunday - Liar (It takes one to know one)
Paramore - Where the lines overlap

10 kommenttia:

 1. luetsä siis niitä gossipgirl kirjoja :--D ? tai oon ite alkanu miettii et vois alkaa lueskella sarjaa mutta mitä mieltä ite oot niistä? ja tykkään sun blogista ku päivittelet sitä nykyää useammin ja on tää muutenki tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. ano: luen joo :3 gossip girl on paras kirjasarja mitä löytyy! ja suosittelen tosiaan että kannattaa edes vilkaista :-) ja kiitos ♥

  claarax: thank you :3 ♥

  VastaaPoista
 3. mikä objektiivi sul on tos nikonin järkkäris ?<:

  VastaaPoista
 4. ihana banneri sulla Veera!!:)

  VastaaPoista
 5. Miten teet noi tollasset pyöreet kulmat noihin kuviin? : -)

  VastaaPoista
 6. ano: kiitos <:

  emmma: käytän photofiltree, voin neuvoo jos sulla itelläs on kyseine ohjelma? (:

  VastaaPoista
 7. you bitch come here :O uuh bullettia <3 toi your betrayal on just hyvä biisi -> mul on se puhelimes (TÄRKEE TIETO!!!!) oot muute hyvä kuvaa O::
  - Mysteeeeeeeerinen lapsi

  VastaaPoista
 8. oivoi kuuntelet hyvää musiikkiiki ja olet söpö :3

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)