2.8.10



it's a make up time, b*tches !

joo tota, omaks ilokseni aattelin nyt tehä tämmösen meikkijutskan, et mitä mun meikkipussist löytyy! :D:DD ketään ei varmaan ees kiinnosta mutta teempäs tämän nyt kuitenki c:


plöää joo siis tossa on mun meikkipussit, molemmat hello kittya ja h&m'ltä :D lakkakin näkyy kuvassa ja alhaalla tulee sitten sisältö.
lumene natural code kasvonpuhdistusgeeli (isompi) ja sitte tommone mattarasva :D joku kosteuspitoinen meikinalus juttu ja sitä pistetään sitte aamuin illoin. noita käytän aina välillä, ainakin kolme kertaa viikossa. aina en jaksa D:D
ripsareita C: joo toi KIKO on varmaan paras! sen oon saanu tiiulta italiasta C: se on jotain tekoripsi ripsaria ja tosi ihanaa sellasta! ja tuo musta pienempi on joku ikivanha anytimen ripsari, ihan jees, ellalta sain sen vähän aika sitte :D siit tulee mukavan tuuheet ripset. ja viimesimpänä (muttei vähäisimpänä) tuo tärinäripsari n.12e hyvinkään tarjoustalosta :D se on ihan hyvää, tosin ei kuulu suosikkeihin. ja se vibra siin harjassa on kieltämättä aikas turha. + kuvasta puuttuu COLOSSA, joka on mun lemppareita :c
natural coden meikkivoide (vas.) ja puuteri samalta merkiltä :3 tehokas meikkivoide, peittää hyvin punaisuuden. kuten kuvasta näkyy, on toi meikkivoide ollut aika ahkerassa käytössä! :D puuteri on myös tosi hyvää, ainakin mulle, vaikka siitä käytön jälkeen vähän karhea iho jääkin ): molemmat maksaa joku 7e.
mun hello kitty hajuvesi <3 ostin kolmellakympillä viron laivalta, aluks ihan vaan brandin takia :DD:D mutta tuoksukin on niin ihana että ei kaduta yhtään ku sen ostin c:




ah ihanasti tarkensi lattiaan<69 mutta siis rimmelin nestemäiset kajaalit 2kpl. :D oon noita jo pitkän aikaa käyttäny, tosin liian nopeesti toi loppuu aina.. maksaa jonkun 5e (?) mutta liian pienikokoinen tuo paketti ): muuten todella hyvä! suosittelen erityisesti niille jotka haluaa tehdä tarkkoja rajauksia :D

hmm mun kulmakynät ja kajaalit D:

musta natural code kajal kynä :D hintaa on taasen joku 5e. ei oikein toimi kunnolla, vaikka mustaa sen pitäis olla niin silmissä näyttää harmaalta :(
valkoinen h&m kajal on sellainen että PAKKO SAADA - eli ihan tosi hyvin toimii. toi on jo toinen tollanen, selkee valkonen väri tulee kivasti ja muutenkin tosi kätevä.:D:D ! 4e.
lyra kynät on tosi huonoja :D otin ne tuohon lähinnä sen takia että älkää ostako.. lila ja musta = perseestä. 4e 2kpl.
joku seppälän halppis sininen kajaali mutta hintaansa nähden tosi hyvä :D maksoi ehkä 2e.
rimmelin kulmakynä (ylempi) on kyllä ihan mun tavaramerkki nykyään. kestää tosi hyvin pitkin päivää eikä edes auringonpaisteessa pääse valumaan :):) suosittelen, hintaakin joku 5e.
maybelline kajal/kulmakynä sain lindalta viimekesänä! :D ehdin käyttää tota joku pari-kolme kuukautta, kun sitten vaihdoin juuri tuohon rimmeliin. mutta ei tässäkään mitään valittamista. hintaa en tiedä, mutta veikkaan että maksoi jokun 5-10e :D

tässä mun huulivoidekokoelma :D
hennalta sain ton pinkin huulikiillon joskus viimekesänä ehkä..? on tosi pitkään kestänyt ja hyvänä pysynyt, vaikka tän vuoden puolella sitä aloin käyttää vasta :3 pysyy hyvin eikä oo ees kovin tahmeaa.
cute-huulivoide on seppälästä 3e, kirsikan makuinen :D ei auta yhtään mutta maistuu hyvältä.
natural code nude-huulipuna on mun huuliaineista ehdoton ykkönen! :D se ansaitseekin kunniamaininnan tossa alempana. 7e
seppälän huulipuna aika huono, mutta käy jos ei muutakaan ole :D leviää todella helposti. :x n. 3e
tuossa näkyy siis tuo huulipunan väri (todellakin nude) ja vieressä on kuva mun huulista missä ei oo sitte mitää :D alempana näkyy kuva huulista kun siinä on tota natural code nudee! (psst, se ei oo meikkipuikko tms :o ihan huulipuna on)
tsadaa! :D hienosti tuli nudehuulet pelkällä huulipunalla. tää on todellakin tän kesän paras meikkiostos. c: halpa laatuun nähden!
ihan tämmönen random kuva mun silmämeikistä :3 ripsaria (monta kerrosta), valkosta kajaalia, mustaa luomiväriä ja nestemäistä kajaalii. taitaa tossa olla kyllä vähän lyraakin.. :D

tässä vielä kuva helposta perusmeikistä, jonka jokainen varmasti osaa tehdä (tosin feilas ku mä sen tein:D:DD). tarvitaan vaan eyeliner (tiiu kerto mite se kirjotetaa! ;);) thankjuu), ripsaria ja paletti ruskeeta luomiväriä :D on hyvä pistää valopisteet oikein, niin sitten meikkikin näyttää kivalta.
luomen ulkoreunaan pistetään tummempaa luomiväriä kuin muualle silmään, keskiluomeen hiukan valkoista ja vaaleanruskeaa luomiväriä, rajaus ja ripsiväriä yläripsiin. ::):):) siinä teille helppo meikkivinkki alá veera :D

tässä tää tän päiväinen (iltainen, öinen..) postaus ! :D toivottavasti tätä oli kiva lukea, ja toivon että tää viihdytti muitakin kuin vaan itteeni.

xoxo kisses

2 kommenttia:

  1. mitä sävyy toi su naturalcode huulijutska on ? havittelen joka paikast sitä kolmossävyy mut se on aina loppu =( saan tyytyy olemaa punahuuli

    VastaaPoista
  2. se o ihann niinku nude ===) nudesävyne

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)