5.1.11

last friday night (t.g.i.f)

Nyt vihdoin sain uuden bannerin aikaseks. Ihan cool, eiksje? Se miellyttää jopa mua, mihin tarvitaan aika paljon. Henna oli hyvänä tukena ja päätti mitä kuvia tuohon laitetaan jne. Mahtavaa, nyt on tämäkin duuni alta pois! Mutta mitäs mieltä te ootte?

Kun oon nyt katellut noita postaustoiveita, halutuimmiksi on osoittautunut videopostaus ja minä läpi vuosien. (-: Toteutan kyllä molemmat mahdollisimman pian, mutta ensiksi ajattelin syventyä tuohon jälkeisempään.
Myös hiuspostauksen teen jossain välissä, sitten kun aikaa löytyy.  ♥

P.s Tää oli mun sadas postaus! Wuhuu.

6 kommenttia:

 1. hieno toi uus banneri :--) !

  VastaaPoista
 2. HELLO KITTY PUHELIN, mun siskontytöl on samanlaine. Toi on oikeesti hieno ja siin on hyvää musaa. Ja Ben & Jerrys.. OMNOMNOM. tää uus banneri on kiva.

  VastaaPoista
 3. ano: kiitus :3

  mystery kid: JOO se on tosi hieno ja kätsy! musiikki on kans mitä parhainta ;) ja b&j = ♥

  VastaaPoista
 4. tää sun ihme taustas on just helmiiiii :3♥
  - jenannananananana

  VastaaPoista
 5. oi veera IHANA toi uus banneri, mun magee benjerryskokoelmaki näkyy siel:D:D:D:D:d.d.d♥ ps: haluun kans ton hellokitty-puhelimen

  VastaaPoista
 6. jenna: kiitus :3 ♥

  saramarie: kiiitos _D_DD ja KYL vaa b&j kokoelmas on nii hieno et pakko sen oli päästä ♥ ja kannattaa ostaa se on tosi hieno ja hyvää musaa kuuluu :3

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)