29.3.11

hiuspostaus

Ja hei, jatkossa kaikki hiuskysymykset tähän postaukseen, koska niitä on tullut aika rutkasti!

juttui

Ensimmäisenä vuorossa shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot. Todella moni on tänne blogiinkin ihmetellyt, että miten mun hiukset voi olla niin hyväkuntoiset. Noh....... ehkä näillä tuotteilla on osuutta asiaan, vaikka mun letti on tällähetkellä kaikkea muuta kuin hyväkuntoinen. :--D

BC Bonacuren Moisture Kick on ihan huippuhyvä shampoo, joka on tarkoitettu normaaleille ja hyväkuntoiselle hiuksille. Hiuksista tulee oikeesti todella pehmeät ja hyväkuntoisen oloiset! Äiti ostaa meille tätä aina kampaamosta, mutta löytyy varmasti ihan kampaamokaupoistakin.Suosittelen lämpimästi.
CrazyColor shokki hiusväri on perus suoraväri, joka kestää noin viikonverran. Ite en oo tolla värillä koko päätä värjännyt kun kerran, mutta käy tosi hyvin vaikkapa kerran viikossa, jos sekottaa shampoon tai hoitoaineen kanssa ja antaa vaikuttaa! Väriä saa cybershopista seitsämällä eurolla, mikä ei ole kovinkaan paljon ottaen huomioon värin riittävyyden.
KC professional color mask on täysin rehellisyyden nimissä varmaan maailman paras hoitoaine! Vaikka hinta on tosi huimaava (itse oon maksanut aina 16 euroa....) kannattaa laadusta maksaa. :--) Eli siis, tässä hoitoaineessa on punaista väripigmenttiä (löytyy myös muita värejä) joka imeytyy hiusten sisään ja samalla käy tehohoidosta. Kun tätä pistää päähän ja antaa vaikuttaa sen 10 minuuttia, näyttää hiukset ihan vastavärjätyiltä. Itse ostin omani kampaamokaupasta.
L'Oreal Elvital volume collagen shampoo & hoitoaine on myös tosi kätsyjä. Nää kaverit meinaan antaa hiuksiin ihan huomattavasti lisää tuuheutta! Jos haluis vaihtaa vanhan parempaan, ite suosittelen L'Orealia muutenkin. :--)

juttui2

Kadus SLALOM muotovaahto on mun ykkönen, enkä varmasti ole ainoa. Ihan ylihyvää ja sisältää UV-suojan ja B5-provitamiinia. Voi kammata pois, mutta tarvittaessa pitää hiukset ylhäällä koko päivän. Huippu! Harmi etten ole nähnyt näitä enää missään, ja nykyinen pullo on jo melkein loppu...
Wellaflex Shiny hold lakka on ihan hyvä peruslakka. En oo oikein koskaan panostanut mun lakkoihin, joka on sinänsä aika yllättävää. Itkin verta kun huomasin, ettei 4R Sculpting sprayta myydä enää missään, koska se oli kyllä ihan must-lakka. No, kyllä wellallakin pärjää.
BC Bonacure spray conditioner on lähinnä mun pidennyksille tarkoitettu. Käy myös hyvin takkujen ym. selvittämiseen joten on tosi monikäyttöinen kaveri.

:-----)

Ja sitten vihonviimeisenä paras markettiväri mihin olen törmännyt.
Schwartzkopf  Live color XXL sävy hypnotiz red. Muut schwartzkopfin punasävyiset värit on ihan kamalia, ainakin passion red. Hyi helk-ka-ri, en voi enää ees koskea siihen purkkiin, kun sain traumat kun erehdyin sillä värjäämään viimevuonna! Mutta.. hinta alle kympin, ja väri kestää jonkun kuukauden ihan hyvänä - onhan se vähän ilkeetä kun se oranssi alkaa pilkottaa sieltä jo parin viikon päästä, mutta onneks color mask pelastaaaaa!

Nyt kun tuotteet on käyty lävitse, olisi ehkä aika siirtyä tähän mun hiustenlaittoon. Yleensä mulla menee hiuksiin aamuisin noin kymmenen minuuttia, jos sitäkään, eli mun toiminta on suht nopeeta. Koska tykkään tyttöilystä, käytän nykyään myös aika paljon aikaa hiusten kihartamiseen. Multa löytyy kreppi-, laine- ja suoristusrauta, mutta tosi kovasti haluisin jonkun kivan kihartimen myös. Ehkä semmonen vielä joskus kävelee vastaan hyvällä hinnalla varustettuna. :---)

Tein tämmösen jäätävän gif-kuvan mun suihkunjälkeisestä hiustenlaitosta, joten yrittäkää keskittyä hiuksiin, älkääkä kiinnittäkö liikaa huomiota mun hottoon you looked better on facebook-paitaan ♥

Photobucket
1. Harjaan ja föönaan hiukset. Harvemmin kyllä teen kyseistä toimenpidettä suihkun jälkeen, mutta en jaksanut odottaa miljoona vuotta hiuksien kuivumista, joten mikäs siinä.
2. Laitan muotovaahtoa. Tiedostan itsekkin, että laitan sitä ihan liikaa...... Tämän jälkeen föönaan hiukset vielä nopeasti.
3. Sitten pidennysten laitto ja hiusten kihartaminen/suoristaminen/kreppaaminen/laineuttaminen. Ostan mun pidennykset yleensä cybershopista, koska siellä on halvimmat näkemäni pidennykset, ja laadultaankin ihan riittävät!
4. Tupeeraan hiukset tyvestä ja takaa, ja suihkutan lakkaa pitkin päätä - myös tupeerauksen päälle. Kun lakka on kuivunut, harjaan hiukset vielä hennosti hyvin, ettei missään oo mitään jumalatonta lakkakohtaa tms.

Ja nyt kun oon esitellyt kaiken olennaisen, toivon että kommentoitte mitä piditte, mitä puuttuu tai mikä oli turhaa. Kyselkää myös rohkeesti kaikkia kysymyksiä niin vastailen!!!

Entä mitä hiustuotteita te käytätte?
Mikä on teidän salainen apuvälineenne tai mitä ette koskaan voisi laittaa hiuksiinne?

12 kommenttia:

  1. JOOO VARMAA!111 sul on kaikkee hienoo hiusjuttuu. mä en ees käytä mitää koskaa.. paitsi vahaa joskus jos haluun nostaa noi mut sitku tuun jo kouluu nii ne on lässähtäny takas sellasiks niiku just herätessä. tos gif-kuva-jutus toi 7. kuva! ihan sairaa makeet hiukset, pidä joskus tollee iha suorina, ilma mitää kiharrusta/pidennyksiä/tupeerausta. ja sit haluux viel joskus laittaa mu hiukset? :3
    - Mystery Kid

    VastaaPoista
  2. HYVÄ VEERA MAHTAVAA HIENOA OIKEESTI TOSI HYVÄ :-) kaikki oli tosi riittävää ja vaik inhoonki noit liikkuvii kuvii ni nyt sei haitannu :) hyvä hyvä mut ehkä oisin jäänyt kaipaamaan, kun esim laittelet aina välillä kaikkia kivoja pantoja ja pinnejä yms, niin oisit voinu ehkä niistä kuvia laittaa ja niitten kanssa kampauksista mut toi ny oli vaa tommonen vaan mutta HIENOA.

    aa noi kysymykset vielä; no käytän shampoina vähä eri juttui tiettyin kausina, mut esim nyt on joku öö tre semme tai joku tommonen XD sit öö LAKKA <3< vaik en raiskaakka sitä mut ESTÄÄ IHANASTI SÄHKÖISYYDEN se tärkein jutsku mulla, jaja aina välillä jos hiukset laineilee niin rautaa plus kiharrinta joskus. en kyl ikin laittais omaan päähäni geelii!

    HYVÄ VEERA

    - henu

    VastaaPoista
  3. hei tosi hyvä postaus ja tsilleenä. hyvin sai selkoo ja mukavast vinkkei :--). 'pistän vaik jotai viisaampaa kommentsuu ku siirryn tohon koneelle :----).

    VastaaPoista
  4. VEERA SUN HIUKSET ON IHANAT! Pidä niit joskus koulus ilmapidennyksii iha suorana! jookosta?
    T.: love your hair

    VastaaPoista
  5. aa hei mullakin oli tuota bc bonacure spray conditioneria ja tykkäsin ihan älyttömästi mut sit se vähä ninku meni hukkaa koko pullo enkä oo sen jälkee saanu aikaseks ostaa uutta (y) Ja oon tosi yllättyny et noi pidennykset on cyberist, ei ainakaa laadun puolest näytä yhtään siltä o.O
    Niin ja kysymykset vielä öö itse käytän cutrinin colorism shampoota ja hoitoainetta + hoitosuihketta tai mitä se ikinä onkaan nimeltään, mulla on ties mitä hiusjuttui mut niiden käyttö on vähän jääny nykyään.
    Ja näin ihan sun blogin inspiroimana aion kyllä ostaa tota KC professional color maskii ku itse olen punapää ja alkaa vähän jo kyllästyttää tää värjäys tyylii kahden viikon välein kun haalistuu niin nopeaa ja vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta !

    VastaaPoista
  6. ps teil on kivat kaakelit suihkus vaik tämä ei nyt mitenkään hiuksiin liity mut

    VastaaPoista
  7. Hey vähä mä tahon tietää, et mistä oot ton Facebook paitas ostanu? :d

    VastaaPoista
  8. Miten teit ton liikkuvan kuvan? :DDDDD

    ps mä rakastan sun tukkaas

    VastaaPoista
  9. OI VEERA TÄÄ ON KIVA POSTAUS! meilläki on kai tota bc bonacure spray-juttuu ja toi gifkuva on ihan paras varsinki toi fööni♥ hihhihihi
    ja tässä oma salaisuuteni eli hiustenlaittoapuvälineeni mitä ilman en koskaan voisi elää: SCHWARZKOPFIN LAKKAPULLO !!!!!!!! ....nii mikä ylläri

    VastaaPoista
  10. Siul on ihanat hiukset!! (:♥

    VastaaPoista
  11. Rakastan sun tukkaa ylikaike ♥ Koitan väsää ittelleni jotenki.. Ilman et värjään :3

    VastaaPoista
  12. onks sul oikeesti noin lyhyet hiukset :oo
    äää silti rakastan :(

    -silmo

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)