19.9.10

# Sister flo - Hyvinkää
Jauuu! Ylhäällä näkyilee huippulaadukkaita kuvia perjantaista, kun saila oli siis hyvinkäällä :3 ♥ voii oli niin ihana nähä tuota höpsöö pitkästä aikaa!
Mun viikonlopusta.. Se oli täydellinen? Paitsi seurauksena täydellisestä viikonlopusta on alkava viikko - ja koulu :c Nyt on vähän kipee olo, kylmä ja sillai, mutta kai se tästä.

Katottiin ellan kans eilen tummien perhosten koti, joka on siis suomalainen neljän-viiden tähden leffa. Ja se tosiaan oli tähtiensä arvoinen!! Aivan tajuttoman hyvä c: Suosittelen, jossei oo tietookaan mitä leffaa haluis katsoa c:

Ja nyt vielä että.. :D Olis niin paljon kirjotettavaa, pienimmästäkin yksityiskohasta, mutta en osaa muodostaa ajatuksia sanoiks tarpeeks hyvin. Niinpä toivon että tää riittää teille :3

My hair, my problem. Yksinkertaisesti, en tiiä mitä tekisin mun hiuksille :p Haluisin pinkit taas, toisaalta haluisin ruskeen, toisaalta punasen tai blondin. Haluun eroon pidennyksistä, mut vihaan lyhyitä hiuksia. Huoh.. D:

Haluisitteko olla avuksi? Linkittäkää tähän kuvia kivoista hiuksista, siis tää ei ollut pyyntö - vaan käsky :p ♥


Kerli & Audrey Kitching ♥

Ei mulla erikoisempia! Lähdempä tästä suihkuilemaan ja piirtelemään, jos vaikka saisin jotain hienoa tuherrettua :3 Oon muuten päättänyt, että enää en kyllä ala skannaamaan mun piirrustuksia.. Se laatu on ihan kamala :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)