2.9.10

# I want it all

Eilen illalla tommosen taiteilin :3 mun viimevuotinen hello kitty rakkaus on tainnut tulla takasi - vaikkei se koskaan oo täysin poissa ollutkaan ♥  ! *w* Yritin tänään ettiä tarjoustalosta kangastusseja, mut niitä ei löytynyt, joten huomenna varmaan etsiskelen lisää.

Aaaaa kokonaisuudessaan tää (alku)päivä on ollut tosi.. ärsyttävää ja kauheeta .-. ruotsi ei sujunut alkuunkaan mikä ei tietenkään ollut yllättävää. Ruotsi on hirvee kieli ja ihanaa ku oon näin optimisti ♥ :p Mua väitettiin että olisin varastanut meijän koulun oppilaskunnan kassan (:''''''D) joka ei tosiaankaan pidä paikkaansa. Tapis ei toimi.

Meijän piti mennä tänää porukoitten kans jumboon shoppailee, mutta ei tietenkään mennä tänään, vaan huomenna ._.' No, ehkä huomenna saan sen mun kauan odotetun trenssitakin ja kengät, farkut ja pitkii paitoja, sukkikset ja koruja :D Huomenna sitten, plää.

Dididid... mä niin ootan lauantaita ♥ nwn Meil girls night out partyt ellalla, katotaan leffa ja jäädää eltsulle yöks ! Hihi tuleeko esim kivaa ? Sinne sitten kamera mukaan ja paparazzaileee ♥

Nyt kun tätä päivää vielä on jäljellä, vois mennä vaikka lukeen gossipei ! *ww* Oon IIIIIHAN täysin hurahtanut niihin taas. Vois kokkailla tänään jotain, kattoo sitten myöhemmin.. :3 Illalla ehkä saatan vielä kirjottaa, jos jaksan ;pyou know you love me..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)