3.9.10

# Just shop it

Voisin aloittaa massa-tyyliin kertomalla, että mitä tänään tarttui mukaan jumbosta :3 Yksinkertainen, vanhanaikainen reissu - mulla itelläni ei ollut rahaa mukana, eikä iskä suostunut maksaan kaikkee ):

Ensin lähin ettimään h&m trenssitakkia, jonka ajattelin ostaa mustana. Kun vihdoin pääsin sinne takkimestoille, ei niitä trenssejä ollut missään ._. Aa ette voi tajuta kuin mua suoraan sanottuna vtutti se ettei niitä ollut enää ! Siinä sitten ärsyyntyneenä en jaksanut katella mitään, joten heippahei sinne jäi t-paidat, farkut ja harmaat hupparit. :D

H&m'ltä tarjottavana oli kuitenkin iiihana leopardihuivi (alemmassa kuvassa♥) joka taisi maksaa semmosen hiukan päälle kympin..? Löysin kans ihan tavallisen raitasen pidemmän paidan, saattaa esiintyä tulevissa kuvissa, mutten tänään enää jaksanut kuvailla c: Mukaan lähti kans sateenvarjo, semmonen ruskee leopardikuosinen sekin :p Nyt mulla on sentään jotain iloa vesisateeseen - ihana sateenvarjo ♥ ! :3 Tänään käväsin millan kanssa lenkillä, joten tuolla tihkusateessa tuli heti varjolle käyttöö.

Äiti sitten ehdotti että menisin katsoon lindexiltä löytyiskö sieltä mitään kivaa syys-talvitakkia..SIINÄ SE SITTEN ON ♥ trenssit jätin taka-alalle ja halusin ton ihanan nahkatakin lindexiltä ! ♥ Se on oikeesti tosi lämmin, luulenpa että menee talvellakin jos niitä -35 pakkasia ei tule :p Hintaa oli kuuskymppii.

Löysin kans kaikkee muuta pikkukivaa, ja löysin jumbon k-marketista sellasen lehden missä oli kymmenen sivun juttu paramoresta !!! julisteitakin oli kiitettävästi (lehdes oli myös juttui yma6, bmth, all time low..) ja lehti oli muutenkin täydellinen ♥Tänään en ole oikeen mitään muuta tehnyt, kun ollut koulussa ja jumbossa, millan kanssa lenkillä ja muuten vaan kotona. Ei tälläses synkäs vesisatees oikeen huvita tehdä mitään muuta, kun olla sisällä lämpimässä :p

Toivokaa kaikki munkin puolesta (tai meidän!) että helmi pääsee huomen meijän tyttöjeniltaa c; ♥

2 kommenttia:

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)