2.5.11

we're the heart for the heartless

cherry
hands
paramore
Kyllä, tämä muija selvisi vapusta elossa! Niin perinteinen juhla kuin vappu onkin, oli fiilis aika ailahteleva. Onneks sain Lindan, Hennan ja Nellin tänne mun kaveriks, puss! Hei, miks vappuu muuten juhlitaan? Et onko sillä tyyliin joku samanlainen tarkoitus kun vaikka pääsiäisellä? Nimimerkillä: vajakki-96.

Muistuttakaa mua, että käyn ostamassa vaatevärejä tän viikon aikana. Mulla on taas ihan älymagee idis vaihteeks, joten on pakko päästä taas vähän sotkemaan paikkoja. Sori tytsyt (ja pojat, kuka tietää!), mut ideasta en hiiskahda vielä kenellekkään, koska olen niin kylmä ämmä, että haluan pitää ideat omanani. No eivaa! Ehkä tää tehdään nyt tälläseltä.. hmm, ylläripohjalta?

Tuli taas ihan idioottilyhyt ja nopea postaus, mutta sellasta kiirettä pitänyt taas viimeviikon ja varmasti myös tulevankin. Isi tuolla huutelee että "nukkumaan kello on yli ykstoista" joten ehkäpä voisin mennä pesemään leegot ja kömpii petiin. Ainiin, oon maailman onnellisin, kun sain sen Kreikan valtiotyön vihdoin valmiiks (pienellä avustuksella, ehehe) ja mun tuleva todistus näyttää tooooosi hyvältä! Ens kesänä taidan siis olla rahoissa. Heh.

2 kommenttia:

  1. Vappu on työväenjuhla näin lyhyesti selitettynä :d
    ja sulle sopii muuten ihan älyttömän hyvin tollanen kirkkaan punanen huulipuna!

    VastaaPoista
  2. Vappu on suomalaisen työn päivä, siks sitä juhlitaan :D

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)