25.4.11

you'll say that you don't want to see the sun anymore

Eikä, huomenna pitää taas mennä kouluun, ja mun pitäis palauttaa Kreikan valtiotyö, jota en ole vielä (ehhehe) edes alottanut. Nojaajaajaa, ehkä sitä kulutetaan yön pikkutunnit taas koulujuttuihin, kun en muutenkaan saa tulevana yönä unta ihmistenaikoihin - oon valvonut joka yö nyt lomilla vähintään puoli kahteen, millon mistäkin syystä.

Oonko ainoo, kuka on saanut jo rusketusrajat? :--D Ei sinänsä ihme, kun oon nykyään joka päivä pihalla joku kolmetuntia ainakin! Tosin tänää jäi vähän vähemmälle, kun masu tuli yhtäkkii tosi kipeeks (enkä tiiä miks?!) kun oltiin Hennan kans pihalla, ja oli pakko karata sisälle sohvalle makoilee. Varmaa tuun kipeeks, saanu jonkun myöhässä tulevan auringonpistoksen tai jotain, joo en tiiä.

Photobucket

Mul ois paljon kuvia, mut flickr temppuilee, joten tyytykäämme tohon. Saippuakuplat on muuten ihan must-juttu keväällä kaikilla välkillä! Muistakaa myös ettette puhaltele kuitenkaan oppitunneilla niitä söpöliinejä, saattaapi tulla viestiä Wilmaan ja puolisen tuntia jälki-istuntoa, nimimerkillä "already tried". :-----D

Oli tosi mukavaisa pääsiäsloma, pieniä miinuksia lukuunottamatta! Nyt hei kaikki pois koneelta (siis ei nyt, nyt meette nukkumaan siitä öhöhö) ja nauttimaan auringosta, koska Suomen tuntien se kaikki on jo tän viikon lopulla poissa. Kuka tietää vaikka parin päivän päästä vedetään taas tuolla toppatakit ja kinttaat käessä? :---O Okeiokei, tuskimpa vaan.

7 kommenttia:

 1. suomen neljä "ihanaa" vuodenaikaa on perseestä.. ja kerroks noist saippuakuplist ? XD
  - Mysteerine

  VastaaPoista
 2. äläpä! >:D ja mitäs kerrottavaa niissä on? ;D

  VastaaPoista
 3. jee mullaki on jo rusketusrajat et oo ainoo :DD

  terveisi tiiu joka ei jaksa kirjautuu sisää

  VastaaPoista
 4. mun piti kans lukea täks päiväks (tiistaiks) kirja ja hups en ollu ees alottanu, luin eilen yöllä sen sit kokonaan ja tein muistiinpanot... nyt vähän väsyttää ::::)

  VastaaPoista
 5. Toi on hieno ku oot lisänny nyt noit kuvii tollasee diaan, mut ois kivempi vie jos ne vaihtusivat hiema hitaammin, et kerkeis kattomaa :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon kateellinen sun aivan ihanista hiuksista :)
  Tuo väri, ja kaikki. Oot myös niiin hiveen nätti : D

  VastaaPoista
 7. Arvaa oonko kade sun hiuksista? Aiva ihanat :3 Ja oot kans ihan sairaan nätti,sul on hienoi vaatteit ym :)

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)