16.4.11

it's a little bit funny, this feeling inside


En mä tiiä. Ei mulla oo pahemmin mitään erikoisempia kirjoteltavia, kunhan nyt postailen taas tylsyyteen ja kukapa nyt ei rakastaisi yleistyviä kello-on-yli-puolen-yön-ja-olen-ihan-sekaisin-postauksia? Kuunnelkaa toi biisi, ihan supersupersuper ihana ja Ellie Goulding on oikeesti maailman täydellisin nainen sitten Hayley Williamsin ja Megan Foxin!

Voisin avautua parista asiasta näin heti aluksi: mun rahankäyttö on mennyt vähän överiksi viimeviikkoina.... En ole antanut asian tulla ilmi täällä blogissa, mutta ehkäpä huomenna saisin kuvailtua kaikkea ostettua ja sen sellasta! Lindexistä ostin maailman ihanimmat legginsit (jotka ei kyllä oikeesti ole mitenkään erikoiset...) ja pannan, joka vilahtelee noissa kuvissa tossa alempana. Aloin jo selittämään eikä kukaan saa minkäänlaista käsitystä mistään kuitenkaan, ärhghght!
Mulla on kans ajatuksena tuhota toi mun yks paramore-paita, ja piirtää yks uus kangaskassi - ehkä jotain matskua sitten niistäkin!

kittycat
:(
awwwwwwww
this is your song

Ja toinen asia, jonka tajusin äsken (siis äsken, kun vilkaisin tota kuvaa missä on Henna kahesti päällekkäin) että voisin oikeesti yrittää pitää koulupöydän siistinä edes joskus. Sitten vielä vaatekaappi, jonka oon luvannut siivota jo varmaan kaks kuukautta sitten. Mullahan on oikeastaan aika huisin pitkä lista tehtävää, muutenkin pitäis parantaa vähän kaiken suhteen taas, hehhe. :---D

Sitten on vielä yks, hyvin tärkeä asia mikä mun pitää jakaa teijän kanssa.....
summer3
unhappy
summer1
..... kesä on almost täällä jo! Hyvinkäänsali näytti että auringossa olis ollut +17 astetta lämmintä ja kaikkee jesjesjes! Kyllä se sieltä vielä kokonaan tulee joku kaunis päivä.. ;---)

7 kommenttia:

 1. hei et tuhoo paramore paitaa se on niin ihana♥

  VastaaPoista
 2. tä miks tuhoisit paitas o.o

  VastaaPoista
 3. oaa ihania kuvia ♥ ja siide toi panta :-)

  VastaaPoista
 4. ois kiva jos tekisit jonku postauksen siitä mite oot muuttunu sillee vuosien varrella et millasii hiuksii sullon ollu + muuta ja jotai et miten meikkaat ja tämmöstä settii

  VastaaPoista
 5. lotta: tuhoon tuhoon mut siit tulee tosi siisti!

  ano: sittes näät;)

  oona-iina: kiitos!

  ano: itseasias sellanen on jo! löytyy noista "näistä tykätään" osuuksista nimellä minä läpi vuosien. :--) joten sieltä vaan lukemaaaan!

  VastaaPoista
 6. onpas toi sun kaveris nätti :)) ja sä tottakai kans!

  VastaaPoista
 7. En kyl usko vieläkään että noi pidennyksesi on jostai cyberist aa ja toi panta on ihan hirmuhieno sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)