17.4.11

how to rip t-shirt?

Kaikki kyseli viime postauksessa että "miks sä tuhoot sun paramore-paitas yhyy se on hieno!" jne, joten ajattelin nyt tälläsen pienen selvennyksen tähän tekasta nopeasti. :---)

Eli, joskus kun tilasin tän paidan cdon:ista, sain tän viidellä eurolla ja paita oli kokoo XXL. Noh, vuodessa paita on kutistunut ja kulahtanut ja haalistunut ja hyi vaikka mitä, joten sain tämmösen idean, että alan vähän muokkaileen tota kesäpaidaks!
1
Suosittelen, että valitset paidan, jonka lopullinen pilaaminen ei olisi niin katastrofi. Tää oli mun eka kerta ikinä, kun tuhosin mun vaatteita, mutta lopputulokseen oon kuitenkin ihan tyytyväinen. Eli siis, tässä lähtötilanne!

2
Leikkaa hihat irti, mikäli haluat. Älkää ottako mallia mun leikkauksien siisteydestä sillä... nojoo. Viimeistelin noita hihoja vielä lopuks - onneks.
3
Leikkelin kanssa tota kaula-aukkoa isommaksi, ja siitä tuli oikeastaan ihan täydellisen kokoinen! Takaa kannattaa jättää vähän pidemmäksi kuin edestä, tosin kaikilla on omat mielipiteensä. :--D
4
x
Aloin tekemään tollasia reikiä (tai mitä noi nyt onkaan?!) tonne selkään, mutta ei ole nyt tätä parempaa kuvaa tarjolla.. Neulalla siis tavallaan revin noita lankoja irti ja sellasta! Semi helppoa, vaikka pää meinas hajota kun oli  sen verran pitkäkestoista hommaa. Luultavasti teen vielä enemmän noita reikiä joskus lähipäivinä mutta edellämainitun syyn vuoksi en nyt jaksanut enempää!
paita
Didimm! Tässä lopputulos. Ällöttävästä, kulahtaneesta ja kauheesta t-paidasta teki siis ihan helposti tommosen toppimallisen kivan ison paidan. Jos tulee tylsää, niin kokeilkaa tätä ihmeessä. Tosi jees!

4 kommenttia:

 1. nyt tuli kyllä himo alkaa tekee jostain omasta ikivanhasta paidastaan jotai tollasta !

  VastaaPoista
 2. siitä vaan kokeilees, ethän sä siinä mitään menetä! :--)

  VastaaPoista
 3. Hahaa sainpas tehtyä ja tein itseasiassa pitkähihaisesta ja tost tuli kyl ihan kiva, en kyllä löytäny tarpeeks pientä paitaa kaapist etse ois sellane tosi löysä mut kyl toiki kelpaa! kiitos ideast (tai oonhan mä toki tästä ennenkin kuullut mut en oo sen pahemmin ajatellut et voisin itekki tehdä)

  VastaaPoista
 4. vertti tee mullekki jostai paidast tommone :)!

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)