27.3.11

i'm not your boyfriend babyy

nanna
bajajng
hehehe
owl
eegee
floww
sooo true

Ompas ollu taas toiminnantäytteinen viikonloppu. Perjantai kului koulussa, bändiharkoissa ja illemmalla meidän luokka toimi kuorona sellases.. musikaalissa? Tai näytelmässä. No, joku semmonen se oli! Meno oli ihan jees vaikka nolasinkin itteni siinä lopussa....... mut siit ei puhuta.
Eiline oli mitä oli ja tää päivä meni siihen kun kävin moikkaamassa mummoa, (joka on muuten paras mummo ikinä!) rikastuin taas pelkkää pullaa syömällä, kateltiin vanhoja valokuvia ja pelattiin korttia. Sitte näin kans parii hassuu kun tultiin takas Hyvinkäälle, ja mentiin illemmalla bändin kans vielä treenikselle. Veri fanii!

Asiasta viidenteen - miksi noita pöllöjä tungetaan kaikkialle? Onhan te tosi söpöjä ja kivoja lässynlässyn muttaku tuntuu ettei vaate- tai korukaupoista löydä enää mitään muuta kuin pöllöjä. Ja toinen juttu on nää napapaidat..... Ei ole kovin imartelevaa käyttää paitaa joka näyttää liian lyhyeltä vaikka hihat oliskin ihan sopivat! Ehkä en vaan tajua nykypäivän muotivillityksistä mitään, yhyy.

On tullu pari(sataa) kommenttii siitä että postaan nykyään tosi harvoin. Klassiseksi tekosyyksi sanon että mulla ei ole ollut aikaa nyt kuvata mitään, kun kaverit ja koulu on tällähetkellä tärkeempää. Mutta mä hei päivitän niin usein kun pystyn ja kykenen!! Älkää huolehtiko ehkä tämä tästäää!

Ja juhuu mulla on jo hiuspostaus tehtynä, mutta teijän kiusaks julkasen sen vasta huomenna tai ylihuomenna! Ihihiiii.

3 kommenttia:

 1. älä kiusaa meitä :(

  VastaaPoista
 2. hei onks toi toiseks viimene ruusukuva otettu sillo ku olin teil sillo nii yhesti ku sekoiltii teijä kitchenis nii räpsin randomisti vaa niit kuvii ja tuli tollane kai ku mun kameras on sama kuvaXDDDDDDDDDD hEHHEH

  VastaaPoista
 3. ano: pakko oli ;-)

  saramarie: on se! :D mut se oliki hieno nii nii nii XD se pääty sit tänne :D

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)