3.4.11

i ain't gonna breathe til i see what i wanna see

Eminem - Go to sleepHei pliis, mikä mun kameraa vaivaa ku toi laatu on tollanen? :-| Jos saisin ees yhen toivomuksen, toivoisin uutta kameraa. Eipäs  - toivoisin että voisin jättää rippileirin väliin. Oikeestaan tekisin mitä hyvänsä, että voisin perua koko jeesusteluviikon, sillä....

Just samalla viikolla on Ruisrock, mikä tarkoittaa sitä että Paramore olisi Suomessa aghsjgshdjghj111283. En todellakaan voi perua tai vaihtaa leiriä, rakkaudella iki-ihana äitini. Voin luvata, että jokainen kuka tulee mulle kertomaan kuinka mahtava keikka mahtoi olla (josta ei tietenkään ole epäilystäkään!), on parin sekunnin päästä roikkumassa omasta kielestään. Miten se voi olla edes mahdollista, että mun lempibändi tulee juuri silloin, kun mulla on kesällä yks ainoa viikko, jolloin mulla on varmasti menoa. Olin jo hyppimässä kattoon, kun luulin että olisin voinut jopa päästä sinne kirkumaan ja huutamaan toisilta aivot korvista ulos, mutta joku tyhmin juttu ikinä pilaa kaiken...... Tiedättekö, mä en taida päästä tästä koskaan. ikinä. yli.
Toi biisi kuvaa niin tätä tunnetta ("%$@8!2%?!!!!) että kannattaa jopa kuunnella. Ja se on jopa ihan yli-hyvä oikeesti.

Anteeks tämä asiattomuuteni, oon mä ihan kiva oikeesti. Veera on vaa vähä väsyny. ♥

pelle
facefish
veikeet
:3
joujou
lights
kitaraposse
Hei mä oon komee. Älä naura vaik näytänki majavalta, ja Rikuki on mua söpömpi.
say hello to the camera

9 kommenttia:

 1. o_o miks olitte martin koulul? muaki ärsyttää pääse kattoo slipareit ku ei oo mitää rahaa. ja sit viel ku tuun sielt kornilt nii lähetää heti viroo !! :D:DD oon varmaa aika virkee siel laival nam.
  - Mysteerine

  VastaaPoista
 2. no hei mullla sama ! paitsi ei kyll rippileirii oo sillon mutta joudun sukuloimaan......... eikä anneta armoa aödlksjdgfhgj mut koita kestää kyllä se paramore tulee vielä suomee (:

  VastaaPoista
 3. ONNEKS ET LAITTANU SITÄ VUODEN KENKÄ JA HOUSUYHDISTELMÄ KUVAA !!!!11111 :-) kiitos kulti <3<3<3 ps. miksköhä sun kamera on tommone - no ehkä ku tyyppi kaatuilee sen päälle XD noeiva kyllä se varmasti iha kunnossa on! - henu

  VastaaPoista
 4. HEI. Kantsii jutskailla niitten ripari tyyppien kanssa, ku mun yks kaveri oli viime kesänä riparilla ja sillä oli just sillon joku keikka tai joku sellane sinä päivänä, ku riparille piti lähteä ja se sai sitten korvattua sen yhden päivän jotenki sen leirin jälkeen. Mut jos tää kyseinen keikka on just keskellä sitä viikkoa ja kauheen kaukana, niin sitten en tiiä onko se mahdollista, mut aina kannattaa yrittää!

  VastaaPoista
 5. sun hiukset näyttää tossa vikassa kuvassa iha liilertäviltä :D

  ja mul ois muute postaus ehdotus. tee sellane esim 50 faktaa minusta? :))

  VastaaPoista
 6. ja hei tee sellane postaus missä on kaikki mitä sun laukku sisältää? :))

  ja ööö lempi vaatteeni postaus? :) ..en yhtää tiiä onks näit jo?

  VastaaPoista
 7. veera sanoinko jo mut olin su sadas lukija :D

  VastaaPoista
 8. veera sanoinko jo et olin sadas lukija


  -jesse

  VastaaPoista
 9. LOL MÄ PÄÄSEN KATTOO PARAMOREA VITUTTAAKO EES!!!!?

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)