3.2.11

lumeen peittyvään, onneen pimeään

Michelle Branch - Breathe


Voiks päivä oikeesti alkaa enää yhtään huonommin? Ensiks meinaan tukehtua mandariiniin, kun kurkku on niin helvetin kipee, etten saa nielastua - ja siihen perään kaadun rappusissa. Joo-o, oon kipeenä (miks musta tuntuu että mulla on aina joku vaiva..?) ja koko aamun löhöilin sohval ja katoin muumeja siskon kanssa. :-D Valokuvasin sitten kans jotain siin välis, mitä nyt jaksoin, ja alempana sitten päivän aikaansaannokset.
Neljän aikaan kun kiireissäni lähdin visiitille musiikkiopistoon, onnistuin rikkomaan mun basson.. Siis se kirjaimellisesti halkesi kaulasta keskeltä kahtia! :-( En muista milloin viimeks olisin ollut niin raivona, kun sen tapahtuman yhteydessä. Aaaaa, toivottavasti ton saa edelleen korjatuks ja jos ei, niin pakkohan se on uusi ostaa.

Mut hei, tänään alkaa Idols! Vitsi, oon seurannut kyseistä ohjelmaa jostain 6-7 vuotiaasta ja tulee heti tosi mälsä olo jos jää yksikin jakso näkemättä. :-D Rakastan Nikulan tosi raakaa läppää ja on ihana nauraa ihmiselle jotka kuvittelee osaavansa laulaa. Ei sillä, et ite muka voisin pärjätä siellä!
Mut sitä kaikkea hauskuutta odotellessa luen enkkua ja fiilistelen hyvän musiikin mukana! Ja kai sitä pitäis soitella vielä parille ihanalle tyypillekki, hehs.


9 kommenttia:

 1. aaa ootpas ihana (:♥ jaja toi otsiko tekstityyli o vähä kiva :O♥

  VastaaPoista
 2. nainen oot ihana ♥ ! hehe kivoi kaikki nää kuvat

  VastaaPoista
 3. voi vitsi tykkään sun hiusten väristä! toi väri käy sulle tosi hyvin :>

  VastaaPoista
 4. uus anonyymilukija ! ♥ oot toosi nätti ja sit sul on ihana tyyli. =)

  + ton mokkapalakuvan takia piti munki rueta niitä vääntämää ! :D

  VastaaPoista
 5. uuuhmaamamamam kaunis naine <3
  mut älä herrrrrra jumala kaatuile portaissa siinähän sattuuu

  VastaaPoista
 6. moi veera, oot nätti t.mä
  fail toi basson kohtalo, toivottavasti tohtori korjaaja osaa parantaa sen :< soittele kitaral bassokuvioo si ja koita parantuu flunssasta
  - Mystery Kid

  VastaaPoista
 7. Mistä oot ostanu ton koirakyltin? :) Mulla on nimittäin samanlaine :D

  VastaaPoista
 8. JULIABATMAN: kiitos ja nii onki! ;3

  saramarie: oletpas nainen itse ihana ♥ ! ja kiitos ja mulla on ikävä sua:(

  märy: kiiiitos! ;3 ja joo nää punaset on oikeesti tosi ihanat, harmi vaan että haalenee niin tajuttoman nopeesti :(

  ano: wuhuu lisää anonyymejä ♥ ja kiitos ja nam, mokkapalat on herrrkkua ♥

  marika: joo en kaatuile enää jatkossa! :(

  mystery kid: jep, rip rakas basso jota en koskaan ehtinyt nimetä :( ja jos tohtori ei saa sitä korjattuu nii pitää varmaan hankkia uus kulta

  ano: no ei mitään tietoa ;D äiti sen on jostai ostanu :p

  jasu: kiitos ♥

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)