31.1.11

brown eyes

Vaihteeks maanantai meni taas siihen, että voivottelin sairasta väsymystä ja päänsärkyä. Ehkä mun pitäis saada edes jonkun näkönen unirytmi kehiteltyä, tai muuten kaikki maanantai-aamut tulee vielä oleen tällästä tuskaa.

No mut, pitkäst aikaa olin Marikan kans. Siis me ollaan oikeesti tunnettu siitä lähtien kun synnyin ja meijän ystävyys on säilynyt aina  ja niin tulee säilymäänkin. Mut nyt mul on oikeesti tosi rankka agressio päällä, joten ehkä pistän vaan nää kuvat tähän ja painun pehkuihin. Kiitos taas uusille lukijoille, xxo!

Ainii ja hei! BMTH oli ihan super! Kiitos ihanasta seurasta etenkin Jondelle ja tottakai tasapuolisesti myös kaikille muille. ♥ Seuraavanahan on sitten vuorossa MCR tai Wati, ja kesällä Fooooo Fighteeeers!
Hyvin, hyvin kuuma misu ;)

9 kommenttia:

 1. Mitä toi 'Crazy Color' on ? :---oo
  ja ooootte ihanan nätskyjä :-)

  http://kissesfrommonika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. mulla oli tota samaa värii ja se oli ihan törkeen huonooo =(=((( paitsi tuli kirkas lopputulos ! mut nähää sit mcr ;) !

  VastaaPoista
 3. marika: ;)

  monika: se on sellasta shokkiväriä! sillä värjäilin tätä mun punasta, kun ei vahingoita hiuksia pahemmin :3 cybershopista ostettu!

  sailasofia: aijaa mun mielest toi on ihan jees! vaikkakin vähän.. pinkihtävä ;D ja joo mcr näkyyy! ♥

  VastaaPoista
 4. miks ei oo BMTH keikasta kuvia :((( kkkauunniisshh olett <3

  VastaaPoista
 5. ano: jaa'a ;)

  jnitaqq: mulla on tähän vaan yks syy; mulla ei ollut pahemmin aikaa kuvata, mielummin halusin seota siellä jne ;D kiitos ♥

  VastaaPoista
 6. moi miks en oo kirjottanu sulle ? :O noi sun nykyset hiukset on kivat koita pitää ne tollasin edes 1 kk? jookosta (::
  - mystery kid

  VastaaPoista
 7. mystery kid: pidän ainaki kesään ;)

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)