8.11.10

oh you make me wanna listen to the music againTälläisissä merkeissä kului tää päivä.. ♥ Anteeksi joidenkin kuvien laadusta, muokkasin niitä ja laatu meni mukavasti. Nojoo, ei se mitään! Oli jotenkin tosi ihanaa olla tää päivä kotona, melkeimpä aamusta iltaan. Luin tota sinkkuelämän kirjaa, joka tosiaankin on osoittautunut aika mielenkiintoseksi :p En suosittele siveämielisille, tai ihmisille jotka ei muutenkaan tajuu kaksimielisyyttä.......

Huoh, huvikseni kuolasin taas uusia tekoripsiä netistä (oi jumaliste kun haluaisin tilata, kuka alkais mun sponsoriks?♥) ja kokeilin sitten noita mun omia taas vaihteeksi.. Haluan pitkät ripset, oikeen tummat ja tuuheet - ja alaripset myös. Plaa >:( Ehkä mä voisin joskus käyttää noita muuallakin kuin kotona - en vaan haluis saada sellasia katseita.

.. Samalla kun katselin noita tekoripsiä mm. Viivin blogin kautta, eksyin Sinnan meikkitutoihin. Tajusin, että mun kaikki meikit on halvimmasta päästä ja huonolaatusimmasta, mulla ei oo paljoakaan "huiskuja" tai mitään. Sitten kun rikastun tässä taas joku päivä, niin kyllä kuulkaa kicksi kutsuu ♥ps.. ihanat ♥ näitä oon popittanu koko päivän

2 kommenttia:

 1. mikset olet kirjoitellut vähään aikaan ):
  ikävä jo painaa ...
  näit sun blogejas on mukava ja hauska lukea ja kirjoitat tosi elävästi(? niiku ei tylsästi)
  jatka toki samaan malliin
  terveisin salainen ihailija ♥

  VastaaPoista
 2. :D haha no kiitos ♥ ja postaus tulee tänään illemmalla (tai nyt aivan pian..) ja en ole kirjotellut kun en ole jaksanut XD hah mutta postausta luvassa on kyllä!

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)