1.7.10

apua, en oo kirjotellu tänne moneen viikkoon! :( toisaalta ei kai sen niin väliä, kun ei muutenkaan ole mitään mistä voisi kirjoitella. ;) kuitenkin - pistän tähän nyt pari kuvaa kesälomaltani.

joo siis, tälläinen oli asustus kun lähettiin kreikkaan :--) tuossa ei näy ku naama, mutta alempana on kuva paidasta ja neuleesta yms. meikki on ihan tavallinen, valkoista luomiväriä, colossan ripsaria, huulikiiltoa ja siisti rajaus yläluomeen  :) ei mennyt kauaa tuota tehdessä - helppo meikki ja käy moneen tilanteeseen.

tämä kuva otettu sitten lentokoneesta - ei harmainta aavistustakaan minkä yllä lennetään ):otettu lentokoneessa, kun päästiin kreikkaan c; joo ja tuossa näkyy tota asustusta. kasettipaita cybershopista - noin kakskymppiä oliko? sekä tuo neule oli vaan jostain prismasta parillakympillä. lasit - en muista mistä - katosivat sitten loman myötä, eivätkä koskaan päässeet takaisin suomeen :--(

pikkusisko Netan ottama kuva :D en kyllä tiedä että onko tässä kissaa yritetty kuvaa, vai noita aurinkotuoleja. kuvassa näkyy hiukan uima-allasta ja B-rakennusta aivan takana. koko hotellilla oli ainakin 7 eri rakennusta. :)

kyliltä otettu kuva. oon aika karmaisevan näkönen, mutta pistin tän nyt sit kuitenki :DD tuo poitsu tossa on ARTTU, meijän tuttavaperheen poika. arttu täytti kai kymmenen, tai jotai.

jotain random kuvalua vaan :o hienosti katoan patsaan taakse
hahh nää kuvat on hienoja ;D testattiin meijän vedenalaista kameraa ja hauskoja kuvia tuli. tää on etenkin yks hienoimmista, joten päätimpä pistää tänne !! :D henna on siis kuvassa.

oltiin syömäsä siellä pääravintolassa - tässä näkyy kans sitten koko porukka :3
ihan vaan tällästä yöllistä kuvaa uima-altailta. oisittepa nähny minkä näköstä <; siihe liplatukseen ja siniseen valoon ois voinu nukahtaa. ilma oli illalla vielä ihan lämmin.

kokonaisuudessaan loma oli aika onnistunut ♥ ilmat suosivat ja rahakin suosi.
ostin varmaan kolmet aurinkolasit ja kaikkea muuta pikkukivaa (--:

huomenna postaan lisää - nyt vaan kamera käteen ja keksimään kirjoitettavaa !

xoxo veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)