4.6.10


hehe :D en oo tännekkää nyt tänää viel mitää kirjotellu, ku oon pakkaillu koko päivän, tai oikeestaa datannu :-------D mut en täällä kyl.
hmmm mitäs tänää, sain vuoden galsuteini semmose palkinnon, ja tota öö mitä siitki nyt sit ajattelis :DDasd iha semmoi öö no - kai se o iha hyvä juttu ? :DD ja sit sain pari vihkoo tuulilt sillei, et jos kone kaatuu (raiskaan gallerian päiväkirjaa aina:o) ni voin kirjottaa sit sinne ♥

jooo ja HUOMENNA KREIKKAAN !! aaa vihdoin - siiihe oli viel joulukuus niiin pitkä aika ettei jaksanu oottaa, mut nyt se on huomenna enkä voi uskoo ! o: jeea, toiset o viel koulus mut minä ja henna päästää sinne kreikkaa aurinkoooo ♥ (--: ahaha mul ei oo kyl yhtää rahaa ku olin silloi stadis, mut pappa betalar :--o mut joo jätän ruotsin nyt tähä ku en sitä osaa, ku todistukseenki tulee 7. :--D laskee kaks numeroo - nam !♥

taidan muute saada todistuksen vast syksyllä, mut se nyt on iha sama. saattaa tulla kolmest kirjast lasku himaa.. hehe!


emmä jaksa kirjottaa muuta >: joo eli nyt siis viikko ilman konetta (ellei nyt sinne mennä dataa, mut tuskin:DDD) ja blogii ja galleriaa ei siis päivitä kukaa. okei, miks päivittäis ?:D loman jälkee tulee kyl paljo juttui ja kuvii ja kaikkee !
cyaaa next weeek (; ♥

1 kommentti:

  1. heheeeee minä aloin jopa lukea tätä blogiasi ♥ jei i like that ja muute seuraan sua twitteriski IHKUU

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)