24.7.10

aaaaaa terveisiä eestistäää ! :DDD
joooo siis, en oo taas kirjottanu ku on ollu nii paljo menoo. :(
mut lyhyesti - viro, kuume, henna&helmi ja tylsyys.

joo, lähinnä koko viron matkan olin vaa shopshop :D iskän rahoilla tottakai, mut kaikkee kivaa löyty kahessa päiväs.

tos kuvas on siis toi lady gaga paita. rakastuin siihe heti ku näin, vaikkaki ostin sen vähän heräteostoksena ja näytän lihavalta toi päällä :( no mut ei se haittaa! suomen rahoissa toi oli joku 20e, eek rahoi en osaa käyttää.. :D
noi housut on aika jännät! tinkasin ne sillai 16e, vaik oikee hinta 20e :::) eniten ärsyttää tähdet perseessä mutta ei se haittaa, ku noi on muuten tosi kivat! näyttää iha farkuilta mut ne on legginssi kangast :)))

sit ostin kans lostprophetsin levyn, liberation transmission. :D makso 99 eek, enkä tiiä paljo se on euroissa...? no sama se, halpa tais kuitenki olla.
ton tunikan ostin kans :3 se oli sit kaikist kallein ostos 23e, ja joku 300eek kai ? eiku emt.
se on iha kiva pääl, vaikka vähän iso :D

hohhoijaaaa, oli kiva reissu vaik taas tuli riitoja kahessakin päiväs.

--------

olin helmin ja hennan kans kattomas twilight - epäilyksen helsingin tennaris :):) oli kyl paras niist twilight-leffoist, ja jake on ihana :D oon jacobii hehkuttanu nyt jo galleriaski mut nojoo.. kyl tännekki pitää.
torstain helmi ja henna oli meil sit yötä, nukuttii meijän kesähuonees (se on niinku pihasaunan yhteydes) ja sit illal lähettii hiippailee ... :o kiva, juostii sellast autoo pakoo ja sit yks meijän naapuri aka myyrä oli avannu oven ku minä ja helmi seistii huppu pääs (oli hupparit ja kylmäää..) siin tiel :D:D:D:D eheh oli aika mukavaisaa. piirreltiin helmin jalkoihi ja sillai, syötii pitsaa ja valvottii johonki kolmee.

heti ku tulin virost, nii helmi tuli meille :D mentii ottaa kuvii, ja niist tuli aika taiteellisii.

no helmi esim on taas nii söpönä :( sil on mun paita ja mun housut.. ja mun kaulaliina ! :D helmist tehtii tollai söpö emopoju, tosin sen keesi vähä failed :c

huivi - joku kyläkauppa ähtäristä :D
alesana-paita - kreikka!
housut - virosta :)

kui edustavaa! pakollinen nenäblurri, sorry guys :D
kaulakoru - only
paita - h&m
tekoripset - seppälä
huulipuna - seppälä


plaa ei tässä sitten muuta tälläkertaa! :D toivottavasti tää oli nyt riittävän hyvä postaus, parempi olla.
xoxo

2 kommenttia:

  1. 99eek on n. 6 euroo vähän alle :) 15eek on suunnilleen 1 € ni siitä voit laskeskella!

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)