30.7.10jeaaa red is back !! ;D;D
muruuut älkää huolestuko - tää on nyt ihan _oikee väri eikä mikään sävytys shokkiväri! nyt aattelin pitää ainaki jouluun asti iha punasena.

hiukset värjäsin ensimmäistä kertaa lorealin kirkkaan punasella sävyllä :D oli aika hintava (sinänsä..) kunn makso joku 12e tarjoustalosta. ja tarvitsi vielä kaksi purkkii ku pidennyksetki piti värjätä! huhhu, no onneks äiti makso c; toi tyhmä musta jäi hiuksiin kiinni.. siis se viimesin sävytysväri :D nyt mulla on niinku ruskee-punaset hiukset!

en oo aikoihi saanu näin paljon positiivista kommenttia mun hiuksista! :D naapurin rouvat (kaikki lähes 50v) on sillei 'veeral on tosi hienot hiukset!' tai 'oi kato magee fleda!' ::D kaiken lisäks ne sanoo ne iskälle ja äitille, eikä mulle! no mut, hyvä et kommenttii tulee ::)

ku olin kipeenä, oli todellakin _todella tylsää! lakkailin kynnet erivärisiksi joka päivä, mutten tajunnut ottaa kuvia... yhistä kynsistä kuitenkin nappasin kuvat, kun niist tuli niin hienot ::DD:D:d

joo siis tosta kuvasta ei näy kauheen hyvin, mut lakassa on siis leopardikuosia, vaalean pinkki pohja ja pinkkii glitterii ;);) joo ja grr aika seksikkään lyhyet kynnet, mut jynsin ne aina jos oon stressissä (seliseli :D:D)..

hmmm mitäs muuta vois kirjotella! AINII kävin tänää kuopion keskustas shopshop c;
eksyin sitten gina trickottiin, ja taas ois löytyny kaikkee ihanaaaa mut rahaa oli vaa kakskymppii :( ...
voisin vaik myöhemmi pistää ihan kuvaa että mitä löysin taas, mutta selitämpä nyt aluksi.

1. keltanen toppi, jossa on pari söpöö cupcakea, sit siin lukee et muffins are just ugly cupcakes tai jotai semmosta! en muista tarkallee, mutta se on ihana !!! rakastuin esim ihan heti aluksi ja meinasin kiljasta onnesta kun sain sen käteeni (..tosin mun koot oli loppu ni piti ottaa joku XL D:) tämä suloisuus maksoi vaan 4,90e :))
2. musta mekkomainen toppi, söpö napitus siinä etualalla :3 se oli kans semmoi pakko saada ostos, ja oli kyllä hintansa arvonen. hintaa tälläki vaan 4,90e :D !

sitten ihan prismasta ostin natural coden puuterin (7e, latte-sävy :D) ja kirsikan makuisen huulikiillon C:

oli hyvä reissu ja hyvä päivä!
helle kyllä meinas tappaa mut, mutta nyt on se kuuluisa lämpötilatesti rikottu. (;(;


xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)