15.5.11

note to self: ei anneta ruotsin voittaa

Ja otsikko kertoo kaiken. Olin meinaan maailman onnellisin pelkästään siitä ettei Ruotsi voittanu viisuja eilen, koska ihan varmasti Suomi häviää sille tänään lätkässä. Se olis ihan tuplanöyryyttävää Suomee kohtaan jos Ruotsi olis viisuissaki pärjänny, ja ookoo, mikä pessimistisyys? Jospa Suomi nyt kerranki onnistuis jossai, hä. Mitä selitän. Joojoo, kyllä Suomi vie tän pelin ihan kympillä. :-)

1
2
3
Tein mun elämäni ensimmäisen järkevän kirppislöydön. En yleensäkkään harrasta tälläsiä kirpparikäyntejä, mutta mulle ja Helmille tuli joku päähänpisto ja kävästiin jossain Hyvinkään romuvarastossa. Tosiaan, ite laukulla tais olla hintaa 1,50 ja niititin ton sitten yhtenä yöttömänä yönä. :-D Ihan kiva.

Ja alkaa vähän kyrsimään tää tietokoneen yhteistyöhaluttomuus. Kerrankin kun pitäis tehä jotain tärkeitä koulujuttuja (ihan omasta halusta vielä) ja tää pätkii ku veeärrän junaliikenne. Hissankirjat tietysti unohtui kouluun, joten olis tarkotus lukea huomiseen tenttiin  pikkusiskon  opitin kautta, mutta tällä nyt on taas joku oma kiireisempi elämä. Ah, DNA-mokkula, mäki sua. Pahoin pelkään, että tässä oli tää mun kokeisiinluku.

Ensviikko on muutenkin ihan kamala, kokeita on melkeen jokaselle päivälle, ja musiikkiopiston tasosuoritukset ja teoria-aikataulut tulee jo korvista ulos. Sais tulla se kesäloma ja nopeesti.

4
(s)hoes
Ja tälläset kesäkengät hommailin tänään. Trendikengästä tais olla parillakympillä ja samalla reissulla ostin jotain stuffia Seppälästäkin, mutta fiksuna ihmisenä jätin kauppakassit Ninalle..... Hyvä minä? Olis vielä tarkotuksena ettiä jotkut ihanat gladiaattorit jostain, mutten tiiä mistä sellasia löytyis, kun ne edellämainitun kaupan valikoimasta löytyneet oli vähän... epä-hyviä. Jos jollain on jostain kivoista ja halvoista gladiaattoreista tietoa niin kommenttia tänne näin!

Nyt lähen fiilisteen lätkää ja ettimään hissankirjaa. Granlund vois uusia ton perjantaisen ilmaveivinsä, niin olis siinä ruottalaisilla ihmettelmistä. Oli se niiiiiiin hieno!

5 kommenttia:

 1. Oioi sun hiukset on kivasti tossa ekassa kuvassa ~

  niija hooämmäl oli ainaki parit gladiaattorityyliset santsut :--)

  VastaaPoista
 2. EDELLEEN, toi sun banneri ei ole sun itse keksimä ja sen lisenssi on All rights reserved eli et saa pitää sitä tossa. Ota se vittuun siitä ihan suosiolla ettei tarvi alkaa ilmottelemaan ton alkuperäiselle tekijälle, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. SUOMI VEI !!!!!!!!1 ♥♥

  VastaaPoista
 4. KYLLÄ SE SUOMI VAAN VOITTI KUITENKIN ja mulla itselläni on ehkä tuhat tuollaista pikkulaukkua kirpparilt paril eurol ja on ne kivaisii kyllä!

  VastaaPoista
 5. höö dissaaksä seppälän gladiaattorisandaalei tai niit, ite ostin ja musta ne on kivat :( hö.
  JA LOL ITE SANOT _MUA PESSIMISTIKS KUKA SE ON PESSIMISTI?????? "suomi hävii lol" veeraveera :D nojuu, toi laukku on yli-ihana (: kengät myöskin ja kaikki! hihii.

  - henu

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)