22.5.11

mikä mikä leffafriikki

Photobucket Photobucket
Photobucket

Täällä mä vaan chillailen sisällä ja katon telkkarista Green cardia joka on ihan huippuleffa! Katon leffoja tosi harvoin, mutta kaikki leffat missä on Hans Zimmerin elokuvamusiikit on mahtavia jo pelkästään sen perusteella. Hyviä esimerkkejä on the Holiday, Pirates of the caribbeanit ja Inception. Hui kauhee, nyt tuli sellanen olo että pakko pitää kesälomalla joku hillitön leffamaratoni! Kuka tulee messiin? (-:

Ja toinen leffoista täydellisen tekevä asia on Tom Hanks. Huhhuh mikä mies! Kaikki Hanksin tähdittämät leffat on aina ollut mun mieleen mutta ehdottomin ykkönen on Cast away. Siinä on sellanen elokuva, etten varmaan koskaan tule katsomaan mitään parempaa. Hanksin toinen ihanaihanaihanaihana leffa on Terminaali, jonka olen nähnyt varmaan tuhat kertaa. Forrest gumpista ei varmaan tarvitse sanoa mitään? Legenda ja niiiiiin hyvä!

Yks huono juttu tässä kaikessa on se, etten kehtaa kattoa leffoja muiden kanssa. Kauhuleffat menee niin yli, nyyhkyleffojen myötä itken koko loppupäivän (sanooko Titanic mitään?), komediat on poikkeuksetta aina ihan kauheita ja toiminta- ja fantasialeffat saa katsojan tuntemaan itsensä idiootiksi. Joojoo, tässä oli mun mielipide.... Oon pahoillani jos tää antaa musta hirveen pätevän kuvan, oikeesti katson ehkä pari elokuvaa kuukaudessa ja telkkaria sitäkin harvemmin.

Kuunnelkaa tästä alhaalta kaikista vaikka pätkä jos mielenkiintoo riittää, ihan mahtavaa elokuvamusiikkia, ja KAIKKI Zimmeriä. ;-) Maestro on mun oma suosikki eli kuunnelkaa se ainaki, ja uskokaa pois joskus mäki oon yhtä hyvä (parempi) säveltäjä kun tämä saksalainen herra!

Zimmer - Time (Inception)
Zimmer - Maestro (The Holiday)

Zimmer - He's a pirate (Pirates of the caribbean)

2 kommenttia:

  1. ihanat korkkarit onko ne sun? Jos on niih aaah mitkä kengät omistat!

    VastaaPoista
  2. he's a pirate on klaus badeltin säveltämä, ei hans zimmerin :)

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)