6.5.11

hello, my name is spongebob squarepants

paaavooooo
paavooooo

Kattokaa miten ihana huppari mulla onn! Ostin (tai no en oo maksanu vielä kyl, ehe) tän Ellalta käyttämättömänä parillakympillä ja tää on ihana! Jos jotakuta kiinnostaa, niin huppari on alunperin empiltä ostettu, joten sieltä sitten tilailees eikösniiii.

Iltoi muuten vaan sinnekkin! Joku ehkä huomas tosta ensimmäisestä kuvasta, että oon blondannut otsahiuksii alta. Kerrankin onnistunut blondaus kaikinpuolin, ei oo mitään läiskiä missään tai muuta hirveetä. En ees muista millon olisin viimeks värjännyt hiuksia, joten oli tosi ihana päästä eroon siitä sadanmetrin juurikasvusta. Mulla on täydellinen hiussuunnitelma, jonka toteutus on kyllä jäänyt vähän kysymysmerkiksi. Punasta ja blondia? Kuulostaa vähän järkyttävältä mutta tulee näyttämään ihan superhienolta! ... ainaki melkee.

Huomenna pääsen pitkästä aikaa Helsinkiin ihan vaan materialismipuutteen vuoksi, ja ajatuskin siitä et voin vihdoin ostaa uudet pidennykset, ravata hissillä kaikki Kampin kerrokset läpi, hipelöidä Cybershopin koruja siihen asti että kädet hikoo, kokea taas unohtumattomat junamatkat hienossa seurassa, kiertää H&M:n kolmesti läpi löytämättä mitään kivaa, juoda ihan jonnesti energiajuomii Kampin femmassa ja käydä Gina Tricotissa kuolaamassa alennettuja vaatteita tuntuu ihan huippumageelta. Kamera on todellakin mukana tässä reissussa! Okei, tästä tekstinpätkästä tulee väkisinkin sellainen kuvitelma, että pääsen stadiin maksimissaan kerran parissa vuodessa. Todellisuudessa viimekäynnistä on..... viikko? Eh.

Ja tälläin loppukevennykseksi: mua ärsyttää, kun mul oli tosi ihanat kesävaatteet tänään päällä, mut outfit-kuvia ei herunut. Okei mitä ihmettä, älkää ymmärtäkö väärin, tästä blogista EI ole tulossa muotiblogia. :-------D "Veera's little fashiontips" olis aika osuva? Hyi satan.

10 kommenttia:

  1. paaavoooo ihana mäki tahon!
    terveisin paavo addiktoitunut lapsi 8)

    VastaaPoista
  2. oooioi, simosiisti toi otsatukan väri :--))

    VastaaPoista
  3. Äää ihanat hiukset :--3 Ja ihana paavo♥

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat noi blondaukset i love it♥ Ja mun isosiskolla on samanlainen huppari (; Ihana se kyllä on ei voi muuta sanoa. Ja kuka hullu myy sen käyttämättömänä, onnee sulle♥

    VastaaPoista
  5. alisa: jep paavo on ihana!
    linda & väinö: kiitos paljon ♥
    vilu: no niiiinpä! ihan yli-ihana
    lottamo: kiitos ♥ ja niinpä, sitä mäkin vähä mietin >:D no, tuli ainakin paljon kaveri-alennusta.

    VastaaPoista
  6. anna sun paavo mulle :--3 jaja sun hiukset tulee mulle kylää ♥

    VastaaPoista
  7. ei millää pahalla mut mun mielest toi huppari on _aivan_järkyttävä_ :D:DDD hahahhahaaa
    mut noi sun hiukset on coooolit

    VastaaPoista
  8. voi honey ku oot lutunen! ♥ toi huppari on ylisöpö oon kuolannu tota ite varmaa 200000vuotta :------)
    ps mistä noi lasit on? love them.

    VastaaPoista
  9. M0RSORAWR: no paavosta en luovu ♥ ! :C
    ano: hah no mielipidekysymys ;D ja kiiituuus!
    saramarie: joo tää huppari on oikeesti ihanin :( ja noi lasit on lindan, jote en tiiä :--(

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)