9.4.11

mistä on hyvä keikkafiilis tehty?

One morning left - BD_L3ftoverz!

parhautta dawn

Eilen oli One morning leftin keikka joka oli taas ihan oikeesti niin sanoinkuvailematon! Glorias oli siis tää kyseinen keikka, fiilis oli katossa ja ihmiset oli ihanempia kuin koskaan ennen. Keikka meni kyllä kaikkien (mcr, paramoren, pinkin, bmth, miyavi....) siis ihan kaikkien mun käymien keikkojen edelle! Kiitos jonotus- ja pittiseurasta itse kullekkin! Tää kyllä otetaan uusiksi.

Nyt en voi lopettaa 1ML biisien popittamista koska mä tarviin niit rahoja!! Eiku täh. No siis tuun muistaan ton eilisen koko loppuelämäni, lupaan sen. Tapahtu kaikki minkä halusin tapahtuvan, kaikki meni putkeen ellei mun migreenikohtausta ja sen seurauksia ( >:D) oteta mukaan. Artificial Heart oli kans ihan jees, samoin Hey Heather vaikka vihasinkin sen laulajan ääntä. Koko eilinen oli oikeesti niin awesome, etten osaa edes muodostaa sitä kaikkea hupia johonkin vaivaseen blogitekstiin.

Ehkä mä lähden tästä nyt nukkumaan, että pääsen huomenna ihmisten aikaan ylös sängystä!

1 kommentti:

  1. ei tosissaa menny kaikkien yli.......... hei c'moooon

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)