15.3.11

täällä meilläpäi on bileet iha 24/7

stor-nosa tai jottai

Jeejeejee arvatkaa kuka tuli äske diskosta! Oli vähä lame, mut musiikki oli parempaa ku aikasemmis partyis. Onneks en oo taas ollut menossa koko päivää, en suinkaan! Koulua oli perjatteessa 08:10-21:00, kun oli koulupäivän jälkeen vielä yhet luokan esiintymisharkat Hyvinkääsalis, sitä ennen piti värjätä Nellin hiukset (ja ihanat niistä tulikin!) ja seiskalta oli just toi edellämainittu disko. Mikäs täs ollessa. Ehkä mä ensviikolla voisin harkita, että viettäisin edes yhen kokonaisen päivän pelkästään kotosalla.

Eipäei. Ei ole paljoakaan kuvia otetty nyt lähipäivinä, kun kameran laturi jäi viikko sitten Ninalle ja sain sen vasta tänään. Kuinnii mul on muka tapana hukkaa asioita tai jättää niitä minne sattuu?

vitu veikeenä
Neule - Lindex
Mekko - Gina Tricot
Sukkikset - H&M
Muffinsi-koru - Helmin tuliainen Skotlannista
Kaverikoru - ?
Tennarit - Ikivanhat, varmaan jostain marketista!

Pitäiskö olla huolestunut, kun osasin elää kolme viikkoa ilman ipodia? Se hukku talvilomalla (en tiiä mainitsinko siitä jo joskus aijemmin) ja löyty pari päivää sitten tuolta meijän pihalta pakkasesta............. Uskokaa tai älkää, se toimi vielä! Mun ipod onki ihan super. Pikku respectit siitä mun pikkuselle.

Mutta jos sitä vaikka pistäis yöks ton kameran akun lataukseen, että vois kuvaillakkin jotain. Tää oli vaan tämmönen pikainen päivitys ja nyt tää neiti painuu pehkuihin! Toivottakaa mulle onnea huomiseen esitykseen, kun soitetaan Your call Ellan ja Marleenin kanssa jossain bändi-illassa. Ota tai jätä, tää on just tätä.

7 kommenttia:

 1. oooooih kui nättinä pikku verrrrrkku ♥

  VastaaPoista
 2. miks must tuntuu et mun laulust tulee mahtavan kuullosta XD ei ois pitäny huudella eile... nyt sitte kärsin. yritin nii kovasti saada sofii laulaa mulle bullettii mut se vaa angstas takas :( surullist
  - Mysteerine

  VastaaPoista
 3. MÄ VAA NII RAKASTAN SUN HIUKSII <3

  VastaaPoista
 4. TEE HIUXXIpostaus t. tinpe

  - siis miten laitat ne jne

  VastaaPoista
 5. mä tiedän että jack the materialist - blogin pitäjä lukee ainaski tätä blogiii niii jos se lukee tän kommentin nii MIKS HEMMETISSÄ SÄ OOT POISTANU BLOGIS :'(( :O


  ...ja veera sun hiukset on täydelliset :)

  VastaaPoista
 6. marika & lotta & ano: kiitos :D ♥

  tinpe: vois :o

  ano: :( niinpä mitä vilulle on käynyy! ja kiitos :D

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)