8.3.11

jag vaknar med ångest, vaknar med smärta

tuitui
hyyyyi
fag
smile
Nina on ihan söpö, harmi et mä näytän toisinaan kuolleelta hamsterilta. Tykkään kyl iha superisti mun hiuksist tollain kiharreittuina, tai laineutettuina tai mitä hyvänsä onkaa. En oikee jaksa näitä suoria ennöö. :--(

Tiiättekö sen tunteen, kun viikonloppu on mennyt tosi let's go ja alkuviikko on yhtä helevettiä - aamuisin nukutaan pommiin ja läksyt sun muut jätetään aikaisintaan viimetippaan. Eh, kuulostaa mun alkuviikolta. Sain äidinkielen puheen kirjoiteltua eilen ja ihan hyvä siitä tuli kai (nimimerkillä: sain_luokkakaverini_ja_opettajani_itkemään), sen lisäks piti tehdä ruotsin sanakoe ja ylihuomenna olis sitten matikan ja kemmankoe. Vai onkse fyssaa nyt? Emmätiiä.

Asiasta viidenteen, en oikeen voi ymmärtää että MCR:rän keikkaan on enää joku  16 12 päivää.......... Tuntuu ihan hullulta että nään miehet livenä ja ooh se meininki mikä mahdollisesti sielä tulee olemaan (missasin viime mcr:n keikan ja kyllä on kaduttanu näin jälkeenpäin!).. Fangirlismi tuntuu sormenpäissä asti, kun kirjotan tämmösiä tänne..... Ette voi ymmärtää kuinka paljon ootan sitä että Sara pääsee näkemään tän Hyvinkään karun yöelämän (XD)! Mulla on tulossa siis maailman mahtavinta keikkaseuraa, kun Hennakin on messissä.

Tän kaiken ihanuuden lisäks haluan vielä hehkuttaa, että multa tosiaankin löytyy nyt liput myös One morning leftin ja Foo fightersin keikalle, joten ei tuu keikkailusta pulaa - ainakaan vielä! ;--)

G'night. Ehkä mä voisin huomen aamulla herätä aikaisin.

awsiumm
ps. täs on mun uus esikuva ♥ Sehä näyttääkin ihan multa? Ariel rules!

8 kommenttia:

 1. veera sä oot ihan hönö. ja sun hiukset on kivat :3 onneks nähään perjantaina; HIRMU IKÄVÄ :( <3

  VastaaPoista
 2. laita se puhe tänne ? (:

  VastaaPoista
 3. helmi: hehe kiitos ja NIIN MULLAKIN ♥

  ano: emmä taida kehdata.. :|

  VastaaPoista
 4. apua ootte iha järjettömän söpöjä =0♥

  VastaaPoista
 5. YHEKSÄN PÄIVÄÄ ! ooooh ♥ hulluna ootan.

  VastaaPoista
 6. Pistä se puhe tänne :-D

  VastaaPoista
 7. ano: kiitos :3
  saramarie: niiinpä ♥
  ano: en minöö :(

  VastaaPoista
 8. Oi sul o ihana blogi ja sun hiukset ja vaatteet ja kaikki *___* ♥ aah! alan lukee!

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)