19.2.11

all the perfect words: they seem so wrong

wuh2
snow
hennamoi
:----(
wuh
jeejeje
kraimiii
:--)

Hehs terveisii Vuokatista! Onneks on taas loma (vaikka koko viimeviikko menikin siinä kun olin kipeenä....) ja voi nukkuu taas piiiiitkään. Kamalasti lunta tääl, pakkastakin semmonen -25. No hyi, ihan liikaa!

Mun elämä pyörii nykyään vaan Crime Cityn ympärillä. Okei ei ehkä kirjaimellisesti, mutta kuvainnoillisesti! Maailman paras peri, suosittelen lämpimästi. ;--)

Ei muuta. Lähetään hipsiin täst nyt tonne hotellille, kun me ite ollaan tämmösessä paritalo hökkelissä. Kertokaa mulle mitä mä tääl voin oikeen tehä, kun en osaa lasketella, en todellakaan mene hiihtään tai uimaan ja toi pakkasmäärä puistattaa jo valmiiksi. :---D Ehkä mä keksin ratkaisun vielä, ettei tarvitse viettää koko viikkoa sisätiloissa crime cityn paris! Ainiin ja hei, sori että toi viivästyy toi kuvapostaus. Oon niin ulkona tästä ulottuvuudesta että koko homma on päässyt unohtumaan, ja vähän vaikeeta kuvata kaikki juttuja täältä käsin.. Mutta hyvää kannattaa odottaa!

7 kommenttia:

 1. voin tulla teen mökkiin vierailulle rinteitte läpi :D:D tuu säki käymää vuokatin mahtavas hesburgeris
  - Mysteerine

  VastaaPoista
 2. mysteerine: no joo! meijän pitää nähä täällä joku päivä :-D

  vilu: joo no milla on aika söpö! ♥

  VastaaPoista
 3. kenen blogi päässy tokavikaa kuvaa :--D

  VastaaPoista
 4. ooooihgggg milla on suloisne !!!!!1

  VastaaPoista
 5. siivetön: hehe! :D

  marika: nii on :3

  VastaaPoista
 6. mooi sun blogi on tosi söpö ja sulla on iihanat hiukset, rakastan tota väriää:)) haluisin iteki punaset, mutta eipä ne mulle sopis:(

  käy tsekkailemassa mun blogia jos jaksat:))
  http://dttms.blogspot.com/

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)