22.1.11

in the mourning i'll rise

Huh, nyt stressi voi hellittää taas hetkeks. Hissankoe on tehty, samoin enkun sanakoe ja dekkarin arvostelu on kirjoiteltu loppuun. Torstaina olin Toijalas Vänen ja sen kaverin kanssa ja päätin että teen itelleni "reggae-pipon" kun saan langat jostain hankittua. :--) Rakastuin!

Päivä meni bänditreeneissä ja ilta kului mukavasti ala-asteen diskossa! Oltiin valvomassa sitä rasavilliä meininkiä Ninan ja Elenin kanssa, vaikka puolet koko ajasta tanssittiin ihan hulluna. Ja niin, me tehtiin kasvomaalauksia! :-) Huomenna Saila tulee Hyvinkäälle, ihana nähdä sitäkin murua pitkästä aikaa ♥

Mutta nyt lähen nukkumaan, oon oikeesti ansainnut nyt edes 8 tunnin yöunet, joten palaillaan! Ja nyt oikeesti - siis ihan, ihan oikeesti - lupaan että se minä läpi vuosien on valmis ensviikon alussa! I promise. :--)

7 kommenttia:

 1. Hello kitty puhelin on parhautta!

  VastaaPoista
 2. toi karvahattu on ihana! Haluisitkos muuten sanoa tolle Ninalle että postailis enemmän:)

  VastaaPoista
 3. ai minkä ala-asteen diskoo kävitte valvomas ? :O

  VastaaPoista
 4. veeeeera oot maailman söpöin tos vikas kuva tuitui :3 ♥

  VastaaPoista
 5. ano: nii on! harmi vaan että se on saran eikä mun :-(!! ja sanon!

  ano: asemankoulun :-)

  ano: no hah kiitos :-D

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)