12.12.10

mutta mä silti välitän susta vielä, piste

Niih, viikonloppu meni taas nopeammin kuin nopeasti. Lauantaina lähdettiin Ellan ja Hennan kanssa Helsinkiin - ideana oli ostaa joululahjoja kavereille, mutta arvatkaa vaan löysinkö? En. ;_; Kenelläkään ideoita mitä kohtuuhintaista voisin antaa? Enkä löytänyt karvahattua, niitä ei ollut hooämmällä eikä lindexillä ja nyt oon enemmän kuin onneton (Oikeestaan H&M löyty sellasia kamalia jättikokoisia karvahattuja, mutta.. ne oli hirveitä♥). Sieltä stadista löytyi kuitenkin jotain, josta kirjoittelen huomenna! Didii, sieltä lähdin sitten Ellan luokse yökyläilemään ja siinähän se sitten. Normaalia sekopäistä touhua, duh.

Kuten mut tuntevat tietää, mun hiustyyli muuttuu todella usein - väriltään. Mitäs tällä kertaa?
... Pinkkiä ♥♥♥ ! Nam, rakastan mun hiuksia taas vähän enemmän. :3

Tämä oli tälläinen superlyhyt, supernopea postaus, mutta huomenna toivon mukaan (..en lupaa mitään) kirjoittelen taas, päivittelen juttuja ja kuvia ja sen sellaista. Muuten, teen tai yritän tehdä ensviikolla jonkun teemapostauksen. Kiiiiitos kaikille postaus-ehdotuksista ja hyvää alkavaa joulua, joka kohta on sekin! Ja mitäs TE haluatte minulta joululahjaksi? Videopostauksen, khehe, päätin sen itse. ♥

6 kommenttia:

  1. rakas joulupukki.. oh wait, tää ei ollukkaa joulupukin blogi. sääd 8(

    oivoi noi nykyset hiukset on nii ihananahahahattt <3 ah tykkään, saat pitää ne tollasina!
    - truelukija

    VastaaPoista
  2. toisinaan osaan olla myös joulupukki ♥ ja oi kiitos, tyksin kyl itekki! :3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa. Huomasin vasta nyt järkevänä, että sähän oot kirjoitellut tänne jo muutaman postauksen pienoisen tauon jälkeen! Tätä sun blogia lukiessa tulee jotenkin hyvä fiilis näihin arkipäiviin ja sun elämääs + näitä sun mieltymyksiä on mukava lueskella ja seurata. Oot vielä lisäksi todella herttasen olonen ja kaunis tyttö. :c Hehe. Uskalsinpas kommentoida! Jatkan blogin seuraamista ilomielin.

    VastaaPoista
  4. oi kamala, harvoin sanon tätä, mutta.. nyt oon otettu :3 ♥ kiitos kaikista kehuista ja ihana kuulla että pidät pienoisesta blogistani! :'D ja hyvä kun uskalsit kommentoida, niin sitä pitää! :p

    VastaaPoista
  5. voi tuitui veera oot kyl maailman suloisin :3 ♥
    ja ttäällä on sinun salainen ihailijasi myös moikkelimoi.
    JA MÄ HALUUN SULT JOULUN KUNNIAKSI ....
    1. joulupostaus ehdottomasti, kerrot mieluiten kuvien avulla teidän perheen jouluperinteistä ja tietysti sitten kun lahjojen avaamisen aika koittaa , niin LAHJAPOSTAUS kuvin ofc !
    2. videopostaus!
    3. minä läpi vuosien > hell yeah!<3
    4. jaja sitten voisit tehä postauksen mis vaikka kerrot sun koko kosmetiikasta , siis ihan koko ,
    sampoot hoitoaineet naamaputsarit rasvat meikit - siis ihan koko arsenaali , JA NIISTÄ SITTE KUVII kans moi.

    hihi pyytelen paljon mutku oon ihan in lööv tähä sun blogii ! tuiutiuituti hyvää joulua<3 eikumitä(:

    VastaaPoista
  6. hehe salaiset ihailijat on mukavia! :D ♥

    ja TOTTAKAI teen joulupostauksen, se on semmonen must do juttu että didididi odottelen sitä itekki ihan kikseis. videopostauksesta en kyl oo ihan varma et millä kuvaan ku ei ole kameraa ja veppikamera nyt.... on mikä on :--D
    minä läpi vuodien tulee varmaa vuoden alussa ja toi kosmetiikkajuttu kuulostaa KIVALTA :3 joten pistämpäs ylös sen myös!


    ja hyvää joulua sinnekkin ♥

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)