27.11.10

Tampere here I come!


Jep, Tamperella olen! Ihana paikka, ei voi muuta sanoa (en halua Hyvinkäälle, en halua!). Kaikki on täällä niin paljon kauniimpaa ja kaikki on niin SUURTA tälläisen kylähullun silmissä. Tää hotellihuonekkin on niin unelma, kuten ensimmäisessä kuvassa (huonosti) näkyy. Ikkunat on hehtaarin kokoisia ja kaikkialla on niin talvisen valoisaa. Täydellistä. ♥

Ainoa - suuri - miinus tälle kaikelle on se, että oon tosi pipi. :< En oo saanut nukuttua paljon ollenkaan, heräilen keskellä yötä siihen etten saa henkeä. Kuume on ihan persiistä!! Ja se vielä siihen päälle, että mulla on angiina. Hyi vihaan tätä. Unght! Tän päiväinen shoppailu oli mitä oli - jäi lahjakortit käyttämättä ja rahaa kului vähemmän kuin vähän. Ei kiva. :c Sain sentään jotain, joten tähän alle nyt kuvia niistä!

Hame ♥ H&M ♥ 14,95eTällästä oon katellut jo kauan kaikkialta, ja nyt päätin ostaa vihdoin ja viimein!
Eikä ole hinnalla pilattu. Ihana ♥

Syväpuhdistava naamio ♥ H&M ♥ 1e
Kuuluu mun H&M must have juttuihin. Suosittelen kaikkia näitä vaihtoehtoja,
itselämpeytyvä toffee naamio on kanssa täydellinen!

Panta ♥ H&M ♥ 3e
Sukkikset ♥ H&M ♥ n. 7e
Siinä ne.. Ei erikoisia?

Depend kynsilakka ♥ Kicks ♥ 3e
Tätä mä oikeesti tuen! Depend on oikeesti varmaan maailman parasta
kynsilakkaa hintaansa nähden!

Neuletakki ♥ Gina Tricot ♥ -50% ♥ 12,50e
Eikö oo ihana?! ♥ ! Oon katellut tätä varmaan miljoona kertaa ja aina jättänyt ostamatta kalliin hintansa vuoksi. Nyt se oli vaan puoleen hintaan ja voi kamala en voinut olla ostamatta ♥Tulihan sieltä jotain muutakin ostettua, käsirasvaa, pinnejä ja sen sellaista. :'D Päätin kuitenkin esitellä vain nämä. Outoa on se, etten oikeesti ostanut ainuttakaan korua! Taidan tulla hulluksi..
Kokonaisuudessaan viikonloppu on mennyt ihan kivasti - pitäis vaan jaksaa lukea taas kokeisiin, kun alkuviikko on kokeiden täyttämä. Sain taas luettua uuden gossip girlin!! Olikan se nyt seitsämäs...? En muista, mutta Nate on oikeesti niin i-ha-na!
Huomenna tai maanantaina uus postaus, jonkinlainen korupostaus pitäis tehdä! Iso kiiiiitos kaikille uusille JA vanhoille lukijoille ♥ Olette tärkeitä. :3

P.s. Hei, sinä suloinen stalkkeripoika Koskikeskuksesta - oot söpö! ♥

7 kommenttia:

 1. ihana toi saippua neppa :) ja peeäs laitatko ton hameen tanssiaisiin?

  VastaaPoista
 2. aaaa toi neule on ihananananana! hehee mullaki on semmone♥ :-))

  VastaaPoista
 3. anonyymi: jooo laitan varmaanki :3 riippuu kyl siitä et löydänkö jotai parempaa viel :D

  sara: niii se on ihana! ♥♥ ihihihi

  VastaaPoista
 4. koskikeskuksen se donitsimesta.. omnomnom

  VastaaPoista
 5. anonyymi: oivoi arnoldsi :(<3 jos sitä meinaat? :p

  VastaaPoista
 6. joo just se! en muista näit nimii koskaa :O

  VastaaPoista
 7. älä huoli en mäkään koskaan muista mitää tollasii : D!

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)