5.11.10

i get what i want, so everyone’s always judging me

Hyvää nenäpäivää! :D
Kovin moni tuskin tollasia tänään kenellekkään toivotteli, mutta tollasta fiilistelyä tänään koulussa - oli taas semmosta menoa että oksat pois. Juonsin Miron ja Allun kanssa limboa, ja viettelin aika paljon aikaa just näissä nenäpäivä puuhissa (oon koulun jossain... oppilaskunnassa tai jossain, ja siks jouduin järkkään tätäkin!). Eilen en postannut, sattuneesta syystä - kenelläkään ei voi oikeasti olla eilistä pahempaa päivää. Kaikki meni ihan päin persusta. ♥

Joo'o, tein eilen videopostauksen, missä olisin selittänyt koko päivän sanoin.. Mutta laatu on oikeesti ihan kamala, ja kuulostan joltain s-vikaselta idiootilta ja muutenkin näytän ihan karmeelta. )': Siksi en pistä sitäkään tänne, yhyy, mutta lupaan että oikeesti joskus vielä saan sen videopostauksenkin kuvattua. Oops, eipäs poiketa aiheesta.

Kaikki alkoi siitä kun en olis millään jaksanut lähteä kouluun eilen aamulla. Meinasin tyyliin itkeä siinä peilin edessä, kun en jaksa meikata tai pukea tai laittaa hiuksia, mutta jotenkin sain itseni kuitenkin ihan ihmisen näköseks. Koulussa sitten kuulin että tuun saamaan entistä huonomman joulutodistuksen - siis huonomman kun olin odottanut! Voitte vaan kuvitella sitä vihaa mikä multa tuli ulos, kun kuulin että saan 6! Voi herranjumala, häpeen tota numeroa. .__.

Siinä sitten päivä meni entistä huonompaan suuntaan. Meillä oli jotain ihan tyhmiä päihdevalistajia meijän koulussa ja mä todellakin vihaan kaikkia päihdekeskusteluja yms. En tiiä, se oli vaan ihan kauheeta, laskin minuutteja (no en kirjaimellisesti) koulun loppumiseen, että pääsen kirjastoon lainaamaan kirjoja (lainasinkin sinkkuelämää kirjan ja uuden gossipin ♥ ton sinkkiksen löysin vihdoin!) jotta voisin vähän piristyä. EHEI - tää ei ole vielä mitään.

Kun olin kirjastossa sitten Ninan ja Elenin kanssa, mun pyörä pöllittiin siitä pihalta. ;u; ! ♥ Ei se oli ihan hirveetä, kävelin pitkin hyvinkäätä ristiin rastiin että olisin löytäisin sen jostain, mutta se ei tosiaankaan ollut missään! Helvetti, siinä vaiheessa meni hermot enkä jaksanut enää olla niin huolestunut siitä enkä muutakaan. Joten jos joku täältä hyvinkäältä sattuu näkemään mun valkosta soliferia, jossa ei ole lukkoa eikä edessä heijastinta - call me ♥ :---D

Onneks tänään oli parempi päivä, vaikka meidän bändiharkat oli peruttu. :-------: ♥ Kiitos Karpan (vai karpen.. enivei) se ei jaksanu tulla vahtimaan meitä sinne ja siinä meni sekin viikon odotus.

Ihanan negatiivinen postaus, tiiän ♥ Pistin tähän alle kuitenkin hiukan noita punasia kuvia koska nehän nyt liittyy olennaisesti nenäpäivään.

Btw, en jaksa tota Day-hommaa enää, joten teen tässä lähipäivinä sillain, että teen noi kaikki loput siihen samaan. Loser! I know. :'D


Ja nyt sitten niitä postausehdotuksia kehiin täällä voi kommentoida anonyyminä joten nyt kaikki vaan ehdottelemaan, vai edes vihjasemaan että minkälaista juttua halutaan!

5 kommenttia:

 1. semmonen postaus ois ihan kiva, jossa kuvailet sun vaatekaapin sisältöä vaikka silleen et joku on mallina tai ite oot mallina!

  VastaaPoista
 2. olis kannattanu laittaa se pyörä lukkoo senki veerapää :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD::DD::DD

  VastaaPoista
 3. anonyymi: njoo'o, mut mul on aika niit vaatteit mitä käytän, kaikkii on mitä en käytä :D ehkäpä ehkä ei

  iina: nii oiski :DD en vaa jaksanu

  VastaaPoista
 4. tee semmone postaus missä otat joka tunti yhen kuvan jostain sun päiväst , lähtien siitä kuin heräät , tyylii jos heräät 8.15 nii sit seuraava kuva 9.15 jne (-:

  VastaaPoista
 5. rheaa: jooo voisha sitä :'D vois olla vaan aikamoinen homma mut joo kuulostaa hyvältä :-3

  VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)