31.10.10

if you ever loved somebody put your hands up


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ♥ Oon ihan, täysin rakastunut tohon biisiin ;o; Kuulin ton pari kertaa autossa viimeviikolla, ja sen jälkeen oon miettinyt että mistä ihmeestä löydän ton biisin, kun en tiedä ees esittäjää. Onneksi youtube oli kaveri - taas. :p Kannattaa oikeesti kuunnella, ihana! ♥
EIKÄ, huomenna on koulua. ;_; Loma meni ihan liian nopeasti ja oli ihan liian lyhyt. Sen lisäks tein aivan liian vähän kaikkea - illat ulkona kavereitten kanssa jäi haaveeks, kun piti siellä mökilläkin olla viikko.. No, joululomaa odotellessa! Tuntuu siltä, etten pääse millään enää takasin koulurytmiin..

Ja sitten näistä ostoksista. Tiiän itekkin että on tosi laimeeta aina vaan kertoa mitä ostin plapla paljonko maksoi plapla, mut en tiiä miten muuten tän asian vois ilmasta :D
Kangaskassi (Ekokassi?) Cybershop 2e
Rusettisormus Gina Tricot ~4e
Depend kynsilakka ~4e

Huuups, oon jo hukannut sen yhden kaulakorun minkä ostin.XD Mutta kaipa se täältä jostain joskus vastaan kävelee, ja varmasti tulee näkymään vielä tulevissa kuvissakin.
.. Ja koska huomenna alkaa koulu, näin loman jälkeen alkaa pysyvä karkki ja suklaa-lakko jouluun asti! Tai ainakin joulukuuhun, hehe :'D Teen kaikkeni tän vuoksi, kyllä mä siihen pystyn jos yritän!


Day 26 kuva yhdestä arvistasi

En taas osannut tarkentaa oikein, joten kerron sanoin :'D Eli jos pitää yksi arpi sanoa, niin mulla on vasemmassa kädessä tollanen.. kova, kipee jälki. Se on tullut sytkäristä.. Fiksuna ihmisenä poltin sytkärillä käteeni sellainen kuukaus sitten, mutta ei toi jälki oo tuosta vielä mihinkään kadonnut.

Day 27 tyhmin kuva, jonka olet ikinä nähnyt
Day 28 listaa viisi asiaa, jotka olet hävittänyt, mutta haluaisit takaisin
Day 29 ihmeellisin asia, jonka olet oppinut tällä viikolla
Day 30 tärkein kysymys mielestäsi
Day 31 lempisana
Day 32 kuva mielestäsi parhaasta ihmisestä
Day 33 mitä kertoisit 7-vuotiaalle itsellesi?
Day 34 kuolema, naimisiin meno vai lapsi?
Day 35 mitä pelkäät?

3 kommenttia:

  1. nää on kivoi nää kuvat, mis on mitä ostit =) oikeesti jännää :)

    VastaaPoista
  2. annski: no hyvä että noi on kivoi :--D musta tuntuu välil et noist ei saa selkoo et mitä tos on o_O mutta hyvä jos saa :'D

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)