20.10.10

# ..and if youre wondering if i'm staying answer is no way


Hui kamala kun mua väsyttää. ;___; Nukuin viimeyönä hurjat 4-5 tuntia ja kävin koko päivän ihan ylikierroksilla. Mulla on ihan hirveesti mietittävää nykyään, etten tiiä mihin kaikkeen mun pitäis keskittyä! Piti lukea ruotsia mutta tässä sitä taas istutaan koneella toista tuntia eikä loppua näy (onneks kohta on syysloma, ei tarvitse murehtia tälläsistä asioista!♥). Haluun oppia matikkaa mutten jaksa tehdä läksyjä, enkä osaa opiskella missään olen-hidas-minun-pitää-tehdä-läksyt-aina-tai-saan-nelosvarotuksen-ryhmässä. ._. Mulla kun ois paljon muutakin tekemistä - pitäis ostella vaatteita, seilailla nettikaupoissa kyllästymiseen asti, lukea gossip girlejä, pitää yhteyttä kavereihin ja lakkailla kynsiä. :'D Noh, kai se tästä!

Ja sitten toisiin asioihin...

Rakastan gagaa♥, mua kaduttaa ku en menny sinne keikalle :c Onnistun jotenkin aina näissä keikkajutuissa, jää liput ostamatta tai sitten ostan niitä liikaa. :d Kuka hallitsee?! Onneks tänään huomasin jo kauan kuoressa olevan kirjeen lippupalvelulta ♥ Mun bmth-liput oli tullut ja ihi nyt mulla on jotain mitä odottaa. *u* ♥ Harmi että siihen keikkaan on vielä niiiiiiin pitkä aika etten jaksa ees päiviä laskea :( ! Ihanaa että nään Oliverin ja DEVILIN! ♥ Aw kaks lempparia samalla keikalla, siistii eikö? Toi viimonen kuva on siis (viimekuun?) rocksoundista joku ihme levy, jota jaksoin kuunnella vasta tänään aamulla. Ja kieltämättä yllätyin positiivisesti! *w* ♥ En oo koskaan kuullutkaan noista tollasista bändeistä, mutta hyvältä kuulosti mun korvissa.

Gagasta puheenollen, otin tänään tekoripsikuvia. Tekoripset on oikeesti ihanat mutten vaan osaa/kehtaa käyttää niitä. Noi räpsyttimet on ostettu joskus kesällä seppälästä, ja hyvät on ja tallessa on pysyneet ♥ ! c: Oi olispa ihana ottaa kuvia sillain että vois pukea kivat vaatteet päälle ja laittaa itsensä tekoripsiä myöten. ♥ Khm.. tää oli vihjaus !


Day 14 lempikirjasi


No voi jessus, kysytäänkin vielä! GG tottakai! ♥ Ja joo noi kirjat ei oo mun (yhyy!) mutta google on kaverini ♥

Day 15 elokuva, joka sai sinut itkemään
Day 16 jokin asia, jonka tekemistä olet siirtänyt
Day 17 asia josta et halua ihmisten kysyvän
Day 18 päivittäinen rituaaali
Day 19 viisi asiaa joista pidät itsestäsi
Day 20 esieneitä/asioita joita on sängyssäsi
Day 21 jokin epälooginen asia, jota ajattelet tai teet
Day 22 todella vanha kuva itsestäsi
Day 23 kolme asiaa jotka haluat tehdä ennen kuin kuolet
Day 24 tuorein sinusta otettu kuva
Day 25 lempikohtasi itsestäsi
Day 26 kuva yhdestä arvistasi
Day 27 tyhmin kuva, jonka olet ikinä nähnyt
Day 28 listaa viisi asiaa, jotka olet hävittänyt, mutta haluaisit takaisin
Day 29 ihmeellisin asia, jonka olet oppinut tällä viikolla
Day 30 tärkein kysymys mielestäsi
Day 31 lempisana
Day 32 kuva mielestäsi parhaasta ihmisestä
Day 33 mitä kertoisit 7-vuotiaalle itsellesi?
Day 34 kuolema, naimisiin meno vai lapsi?
Day 35 mitä pelkäät


psst.. Alkaa pikkuhiljaa ottamaan tää testi jo päähän >::( En haluais olla NÄIN sitoutunut.

6 kommenttia:

  1. otetaan joskus sellassii kuvii et on hienot vaatteet ja kaikki<3 t. KOJOOTTI

    VastaaPoista
  2. miks et oo postannu pariin päivää? :(

    VastaaPoista
  3. koska nettiyhteys on sen verran huono :c <3

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)