29.10.10

# Always was a lucky one













Arvatkaa kuka on tullut takaisin Hyvinkäälle! Oeoe, minä *u* Huh, en varmaan olis kestänyt päivääkään enempää (ei kavereita, etana-nettiyhteys, puolet tavaroista unohtu kotiin, puhelimen akku loppu kokoajan, ei kyniä eikä paperia = katastrofi) vaikka olihan Ähtäri ihan mukava mesta muuten. Kuten edellisessä postauksessa luki, siellä oli lunta toisin kun täällä karussa etelä-suomessa. Ja siellä oli keskinen! :-D En tiiä, rakastan sitä kauppaa.

Kun siellä tuli shoppailtua, tietysti piti tehdä jonkun näköinen kollaasi! Tässä siis se, jossa on vain puolet (jos sitäkään..)

Rimmel Stay Matte meikkivoidepuuteri 4e
Graffit-kynsilakka IsaDora (taas) 7e?
Eyeliner 2e

Kaikki nää oli tosi hyviä ostoksia, ei kaduta yhtään! Todellakin haluan lisää noita IsaDoran lakkoja, ihan superihania kun ne on noin.... erikoisia! ♥ Eyeliner on hinnasta huolimatta ihan tajuttoman hyvä ja vedenkestävä! Tulee käyttöön ihan varmasti. Rimmelin meikkivoidepuuteri on taas vähän mitä on, siis toimii mutta ei kyllä punasta ihoa kauheen hyvin. Levittyy kuitenkin hyvin eikä tunnu karhealta.



Tuubihuivi 9,95e
Paita 8e

Moi, rakastan näitä ♥ Toi kaulahuivi on ehkä maailman ihanin! En osannut arvata että pitäisin siitä näin paljon, mutta oli taas positiivinen yllätys. Tommonen pehmee ja lämmin, voiko olla parempaa?
Ja toi paita.. Ihana ;_; ♥ Katselin sitä jo ekalla kauppareissulla, mutta en viittinyt ostaa kun sillon se maksoi 20e. Eilen kun käytiin uudestaan, se oli vain 8e! Tottakai ostin ♥



Korvikset 3,95e
Sassoon suoristusrauta (mukana myös minimalli) 45e

Aaaa lady gaga korvikset! Tai niiksi noita kutsun, kun mieleen tulee ihan gagan telephone :D En kyllä tiedä että paljonko noita tuun käyttämään, kun ei oikein oo vaatteita mitkä sopis noihin.
Ostin ton suoristusraudan lähinnä sen värin takia.. Oon aika haaveillut pinkistä suoristusraudasta ♥ Nyt mulla on semmoinen, ja kaduttaa... :--D Toi lämpenee aivan liian hitaasti ja muutenkin tommonen.. khm. Huono?



Lacosten talvitennarit 70e

Tiedän tiedän, petin converset! En silti voinut olla ostamatta noita ♥ Just mun väriset ja lämpösetkin vielä. En oo koskaan tukenut lacosteja, mutta.. Noh, kerta se on ensimmäinenkin :'D

Tälläista tälläkertaa. En jaksa kuvata enempää, oon pahoillani. :( ! Nyt sitten tän päivän/illan kuviin, kun olin Hennan kanssa. Huomenna meen stadiin Helmin kanssa, varmasti kamera on sielläkin mukana! ♥ Joten huomenna kirjottelen lisää, ja teen kaikki väliin jääneet däy-jutut.











4 kommenttia:

  1. sä oot läskimpi ku mitä mä luulin :D:D:D tossa sulle risu! no ei ihme ku joka postaukses pikku osa ainaki mässäilyy missää kohtaa et oo kuvannu mitää terveellistä tai liikuntaa tai kirjottanut, hyi?

    VastaaPoista
  2. jaa'a, kaikkia ei voi miellyttää :D :)

    VastaaPoista
  3. VEERAAAAAA mikset oo pitäny tota ihanaa nicole richiepaitaa ainakaa koulus :(:( ♥ nyt heti päälle se !

    VastaaPoista
  4. linda: noku mine oon hukannu sen! XD ehkä löydän sen viel joku kaunis päivä

    VastaaPoista

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)