3.7.10

hei taas :--) joo eli uus ulkoasu on tullut - kyllästyin siihe tylsään ja vanhaan. tiiän että toi iso kuva tossa ylhäällä vähän feilaa noista reunoista, mutta älkää antako sen häiritä :D tuhersin tuota kuvaa melkein kaksi tuntia ja nyt sain sen valmiiksi ! ulkoasun kanssakin säädin tässä koko alkupäivän o:

joo eli mitä mieltä ootte tästä uudesta ulkomuodosta? painakaa tota ★ - painiketta tän tekstin alla aina kun ootte lukenu mun tekstin :--) olis tosi kiva c;

kuuntelen täällä vaan gagaa keskellä metsää. so happy i could die on kyllä gagan parhaimmistoa - varmaan mun lempikappale molemmilta levyiltä. siinä on vaan jotenkin niin ihanat sanat, tuo mieleen etenkin helmin. c:
Happy in the club with a bottle of red wine

Stars in our eyes ‘cuz we’re having a good time
So happy I could die


Be your best friend
Yeah I’ll love you forever
Up in the clouds
We’ll be higher than ever

tekis mieli mennä ottaa aurinkoo, mutku rannassa on liia kuuma ja paarmoja ja hyttysiä :x sekä vesi on liian kylmää. njaa ehkä pysyn koneen kanssa tässä terassilla, ainakin toistaiseksi. tuli vaan mieleen, että tosi monet on kehunut mun bikineitä :o ne on ihan tavalliset h&m ostetut leopardikuvioiset biksut, varmaan yli pari vuotta vanhat :--D haluisin uuet kyllä !! sellaset ku ellalla on (bmth tyyliset, kädet tissien kohal :D) tai sitte jotku tosi söpöt. jotku mis o tähtii tai jotai C: kattoo sitte ku taas meen stadii.


tos on parit leikkeet tän kuun suosikista ja miss mixistä :--) toisin sanoen mun lempijutut noist lehdist.

noista raitavaatteista oli ihana lukea ! tuli heti hinku ostamaan raitapaitoja ja vaaleanruskeita asusteita.
cyndi lauperin juttu oli kanssa tosi kiinnostava :o oikeesti, cyndi on ollu varmaa ihan mahtava ihminen. ah, just sellane ku mäki haluisin joskus olla :-)
sitte toi viimenen juttu mis oli vaan yleisesti kaikkea. tommonen boy paita ois unelma_ ♥ jos joku näkee ni ostaa mulle, ni maksan kyl takas :--D on jännä että niin vanhat innotukset ku capri farkut yms on taas muodissa.

no, tässä oli tän päivän postaus :o saatan illalla jotain randomia taas kirjoittaa, mutta tyytykäämme nyt tähän !

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentava palaute on tervetullutta ♥ Mieti kuitenkin vähän mitä sormistas päästelet.

tagitukset

valokuvaus (33) kaverit (28) musiikki (27) :) (26) random (20) vaatteet (18) :( (16) tylsää (14) hiukset (12) korut (12) tee-se-ite (12) mielipiteitä (11) ostin (11) helsinki (10) koulu (10) matkailu (9) keikkailu (8) kesä (8) kynnet (8) herkut (7) party (7) hm (6) youtube (6) haastis (5) haluan (5) loma (5) videopostaus (5) blogit (4) gina tricot (4) kirjat (4) leffat (4) lehdet (4) lol (4) meikki (4) nettikaupat (4) syvällistä (4) kengät (3) noloo (3) piirtäminen (3) cybershop (2) omanaama (2) raha (2) testit (1)